IMMOFINANZ u Požarevcu otvorio peti STOP SHOP ritejl park u Srbiji

Austrijski IMMOFINANZ – vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi  – otvorio je danas peti STOP SHOP ritejl park u Srbiji, u Požarevcu.

Otvaranje STOP SHOP ritejl parka Požarevac

Novi STOP SHOP obuhvata prodajni prostor od približno 7.200 kvadratnih metara i više od 330 parking mesta. Svečanom otvaranju prisustvovali su gospodin Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca, kao i predstavnici kompanije IMMOFINANZ.

Sa 16 domaćih i internacionalnih brendova, ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Požarevca i okoline. Zakupci su atraktivni inostrani i domaći brendovi kao što su Reserved, Sinsay, LC Waikiki, CCC, Deichmann, Takko fashion, DM, Sport Vision Extra, Planeta, N sport, Lilly, Trefolino, TOP SHOP, Café Aroma, Panter and Hedonizmus.

„Nakon ulaska na srpsko tržište 2015. godine, otvaranje našeg petog STOP SHOP-a podupire našu brzu ekspanziju u Srbiji, koja je od velikog interesa za naše partnere, međunarodne trgovce u maloprodaji. Novi ritejl park će pružiti jedinstveno, efikasno i prijatno iskustvo kupovine za sve, a ovaj STOP SHOP će biti idealno mesto za sve „pametne kupce“ koji cene lako dostupne lokacije na kojima mogu pronaći sve što im je potrebno”, izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ za Srbiju.

Novoizgrađeni STOP SHOP nalazi se na odličnoj lokaciji, u ulici Đure Đakovića BB, sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica, kao i izlasku na autoput. Nakon Čačka, Niša, Valjeva, i Lazarevca, Požarevac je peta STOP SHOP lokacija koja će biti otvorena u Srbiji. Ovih pet lokacija obuhvata površinu za iznajmljivanje od oko 43,000m2. Sledeći ritejl park će biti otvoren u Vršcu u četvrtak, 26. aprila, dok je u pripremi i naredna lokacija u Sremskoj Mitrovici.

„Želim da se zahvalim kompaniji IMMOFINANZ na ukazanom poverenju i visokom profesionalizmu. Veliko mi je zadovoljstvo što je ovako uspešna kompanija odlučila da Požarevac bude među prvim gradovima na putu njenog pozicioniranja u Srbiji“, izjavio je Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca. „Kao potrošaču, zadovoljstvo mi je što će dolazak poznatih međunarodnih brendova po popularnim cenama, pružiti i našim građanima veći izbor robe svetskog kvaliteta.“

Tokom otvaranja, svi posetioci će imati priliku da uživaju u fantastičnom celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i interesantnim aktivacijama. Pre zvanične ceremonije, članovi lokalnih kulturno-umetničkih društava zabavljaće svoje sugrađane specijalnim programom koji su pripremili za ovu priliku. Takođe, posetioci će uživati u nastupima DJ-a i violine i družiti se sa mnogobrojnim zabavljačima, a Lexington Band, popularni pop sastav, zagrejaće atmosferu svojim dobro poznatim hitovima. Zvezde večeri biće Bajaga i Instruktori – jedan od najpoznatijih rok bendova u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Bend iza koga je bogata diskografija i mnogo hitova koji su ih postavili na vrh bivše jugoslovenske scene rok scene, zabavljaće posetioce u završnom delu programa.

STOP SHOP PORTFOLIO

Sa svojim STOP SHOP brendom IMMOFINANZ je vodeća kompanija u oblasti ritejl parkova u zemljama Centralno-istočne Evrope. Trenutno, STOP SHOP obuhvata 70 lokacija u osam zemalja: Austriji, Slovačkoj, Češkoj republici, Mađarskoj, Sloveniji, Poljskoj, Rumuniji i Srbiji. Ritejl parkovi obuhvataju prostor za izdavanje površine od oko 484.000 m2 i skoro su u potpunosti iznajmljeni.

O IMMOFINANZ-U  

IMMOFINANZ je vodeća kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina čije su aktivnosti fokusirane prvenstveno na maloprodajne i kancelarijske segmente sedam glavnih regionalnih tržišta Evrope: Austriji, Nemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Poljskoj. Osnovna delatnost obuhvata upravljanje i razvoj nekretnina, na čelu sa brendovima STOP SHOP (ritejl), VIVO! (ritejl) i myhive (kancelarijski prostor) koji potvrđuju kvalitet i dobru uslugu. Kompanija poseduje portfolio nekretnina u vrednosti od gotovo 4.2 milijarde evra, koji obuhvata više od 230 objekata. IMMOFINANZ se nalazi na berzama u Beču (vodeći ATX indeks) i Varšavi.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker