ŠPANSKI SUD IZREKAO KAZNU: Igor Srbin osuđen na 21 godinu robije za dva pokušaja ubistva (VIDEO)

Norbert Feher, koji je srpskoj javnosti poznat po lažnom identitetu Igor Vaclavić i nadimcima Igor Srbin i Igor Rus, osuđen je pred španskim sudom na 21 godinu zatvora zbog pokušaja dva ubistva u toj zemlji.

Foto: Screenshot Youtube

Kako su preneli španski mediji, sud mu je za svako od ova dva dela izrekao kaznu od po devet godina zatvora, dok je još tri “zaradio” zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Optuženi je priznao da je u seoskoj kući u blizini Albalate del Arzobispo, ranio Manuela M. i Manuela A. u decembru 2017, nekoliko nedelja nakon njegovog dolaska u Španiju iz Italije, iz koje je pobegao posle više pljački i ubistva dvojice muškarca. Za potrebe suđenja, koje je okončano posle samo jednog održanog pretresa, u sudnici je bila izgrađena posebna čelična kabina sa staklenim zidovima, zbog opasnosti da bi mogao da izazove neki incident. Dok je prvi oštećeni svedočio, na njegov zahtev bila je spuštena zavesa preko kabine.

Feher je, kako je utvrđeno, koristio više od 18 različitih identiteta. Boravi u najstrože čuvanom zatvoru Zuera u Španiji, a dane provodi čitajući verske knjige i izučavajući pravo. Navodno, postao je verski fanatik i osvojio simpatije nekolicine žena koje su mu pisale i posećivale ga u zatvoru.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close