HOROR U ŽAGUBICI: Čika Živa pedofil slao devojčici (15) gnusne poruke! (FOTO)

Petnaestogodišnja devojčica iz Žagubice, ostala je u šoku nakon što je na aplikaciji Viber dobila jezive poruke seksualnog sadržaja od, kako nam je ispričala, Žive M. (65) iz istog mesta.

Kako je za “TPKNEWS” ispričala ova petnaestogodišnja devojčica, Živa M. koji inače ima zlataru, s obzirom da je Žagubica malo mesto gde se skoro svi poznaju, a roditelji ove devojčice su čak i u dobrim odnosima sa Živom, izmenili su svi brojeve telefona međusobno.

Međutim, kako nam je ispričala ova petnaestogodišnja devojčica, pre nekoliko dana Živa M. (65) je otpočeo konverzaciju sa njom dajući joj na počeku dopisivanja komplimente, a potom je njegovo slanje poruka prešlo u sekusualno uznemiravanje nagovarajući je da pristane, kako tvrdi devojčica, na seksualni odnos sa njim.

– Mala jel više voliš belo ili žuto zlato? – glasila je jedna od poruka koju je pedofil iz Žagubice slao devojčici. Na šta mu je ona uzvrtaila porukom da ne razume pitanje:

– Hteo bih da ti poklonim nešto da uvek misliš na mene.

Iako devojčici nije bilo na početku ništa jasno i pitala ga zašto bi ona mislila na njega on je i dalje insistirao tako što ju je ubeđivao da godine nisu nikakav problem i ponudio joj da odu do njegove kuće u Požarevcu, jer će je tamo čekati iznenađenje.

Devojčica ga je tada pitala na kakvo iznenađenje misli, nakon čega joj je on odgovorio da ništa ne brine samo da o ovome niko ne sazna.

Tako da je na kraju 15-godišnja devojčica slikala poruke i nakon toga ga je blokirala.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Uvek ista prica.
    Devojcice su ukontaktu sa starijim ,onda naivno daju signale pa onda to u stampu.Ti si mator..
    A pitao bi devojcicu jel to problem sto je mator, da je mladji mozda ne bi bilo problema. Po meni ova devojcica nacinom vodjenja komunikacije daje nadu ovom ciki da mozda ima sanse samo da nije mator.
    Voleo bi da roditelji vaspitaju decu da ne ulaze u ovakve price da odbijaju kontakte .i odmah na prvu insinuaciju seksualne konotacije da prekidaju komunikaciju i obaveste nadlezne sluzbe koje bi trebalo da reaguju., procene ima li razloga za intervenciju
    Takvim postupkom i potencijalni silovatelji ne bi se tako olako odlucivali na otvorene pozive maloletnicima.
    A i roditeljima bi preporucio ako neko stariji proceni da vasem detetu u tim godinama moze uputiti ovakvu ponudu vreme je da otvoreno popricate sa svojom cerkom .Nisu tu bas cista posla.
    A zakonski dete starije od 14 godina moze da stupa u seksualne odnose. Pa roditelji zamislite se malo.

    1. Nikakav signal to nije psihicki zdravoj osobi. Dete je zbunjeno nacinom na koji stariji covek koga poznaje sa njom komunicira. A kako bi ti reagovaro? Najlakse je okriviti to dete. Taj perverzni matorac bi morao da zna da mu jedna maloletnica ne moze biti ljubavnica. Mene svaki put sokira njihova hrabrost i upornost da iako znaju da su u prestupu ne odustaju i ni jednog momenta se ne upitaju – sta ja to radim ili meni je potrebna pomoc. Ne mozes ti nikad vaspitati dete da se snadje u ovakvoj situaciji jer se to uglavnom desi onda kad to dete ne ocekuje ili od osobe od koje to ne ocekuje i prema kojoj ima neku vrstu postovanja. Tesko se i odrasli snalaze u tim situacijama.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker