HOROR U BEČU! Frizer Sirijac makazama iskasapio Srbina pred detetom!

U frizerskom salonu u bečkom okrugu Otakringu došlo je do ranjavanja, kada je Srbina (24) pred detetom, frizer rodom iz Sirije (24) makazama posekao po licu i gornjem delu tela.

Screenshot/oe24

Da situacija bude bizarnija, sukob je nastao zbog glasne muzike koja je dopirala sa telefona u salonu.

Dvadesetčetvorogodišnjak je sa detetom u petak oko 19 sati otišao do berbernice u bečkoj opštini Otakring. Frizer, inače Sirijac (24), je počeo da šiša dečaka, a kako je i sam priznao pustio je glasnu muziku sa svog telefona.

Otac deteta se požalio i zamolio frizera da stiša muziku. Kako je on to odbio Srbin je iznerviran uzeo mobilni i sam smanjio ton. Frizer je tada pobesneo i izbacio oca i sina iz radnje.

Međutim Srbin se ubrzo vratio i napao frizera metlom, a Sirijac je dohvatio makaze i nekoliko puta ubo mladića pred detetom. Jedan od zaposlenih u salonu uspeo je da razdvoji zavađenog Sirijca i Srbina i pozvao policiju i hitnu pomoć.

Lekari su konstatovačli da je Srbin zadobio posekotine po grudima. Srbin je hospitalizovan, a policija je privela Sirijca.

“Krenuo sam u kupovinu kada sam čuo krike iz brijačnice. Malo kasnije na lice mesta stigla je policija “, kaže svedok Gerhard F.

(Tpknews.com/oe24.at)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close