HAKERI ILI LJUBOMORA? Vladimir Štrbac naručio hakerski napad na portal “TPKNEWS” (VIDEO)

Mogli ste primetiti, a sigurno jeste, poštovani čitaoci portala www.tpknews.com da je 4. januara oko 20:00 časova, i naredna tri dana bio onemogućen pristup našem portalu.

Razlog tome je bio hakerski napad koji je tada izvršen na naš portal.

Kako nam je javio naš opštinski insajder, taj hakerski napad koji je na naš portal izvršen tada, verovali ili ne naručio ga lično poverenik naprednjaka iz Velikog Gradišta Vladimir Štrbac.

Kako nam je ispričao naš opštinski insajder, Vladimir Štrbac je zajedno sa koordinatorom SNS botova iz Velikog Gradišta otišao do glavnog štaba SNS botova od kojih je zatražio da nam hakuju portal.

Pa ovom prilikom vladajućoj koaliciji iz Velikog Gradišta sa ponosom javljamo da smo se uspešno odbranili i oporavili, a nalogodavcu ovog napada se zahvaljujemo što nam je dao dodatnu energiju i podsticaj za daljnji rad i sa ponosom mu obećavamo da će biti još boljih tekstova koje će sa uživanjem moći čitati.

Našim čitaocima se izvinjavamo na tada opravdanom izostanku s Interneta, ali sada smo opet tu i nastavljamo služiti slobodnoj demokratskoj javnosti. Dok Štrbcu posvećujemo ovu pesmu, sa nadom da će uspeti da izvuče barem neku pouku iz nje!

TPKNEWS Tim

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker