NOVI PROTEST GRAĐANA: „Hajde da se prebrojimo“ 15. decembra u Beogradu

Iz Saveza za Srbiju najavljen je novi protest u subotu, 15. decembra u Beogradu pod parolom „Hajde da se prebrojimo“, a RTS je pozvan da to u svojim informativnim emisijama i realno prikaže.

„Odlučili smo da podržimo ove ljude (svoje predložene odbornike u opštini Lučani) i da najavimo novi protest za subotu pod parolom ‘Hajde da se prebrojimo’ i da RTS pokaže to“, rekli su iz Saveza na završnoj konvenciji SzS-a u Opštini Lučani.

Dodaju da će u subotu ponovo „šetati više desetina hiljada ljudi“.

Iz Saveza za Srbiju dodadu da je posle 90 dana postojanja tog opozicionog bloka organizovan protest od, kako je rekao „15.000 – 20.000 ljudi“.

„Može predsednik Srbije Aleksandar Vučić da priča šta hoće, o dve – tri hiljade, mi koji smo tamo bili i znamo matematiku za drugi razred, lako izračunamo koliko je ljudi bilo“, rekli su oni

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio da smena vlasti kreće iz Guče i nastavlja se u subotu u Beogradu.

„Odavde krećemo, nastavljamo ponovo sledeće subote u Beogradu, a onda redom u Srbiji da smenimo ovu vlast. Oni su u strahu, kod nas straha više nema“, poručio je Aleksić.

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac kritikovao je izveštavanje RTS-a sa protesta „Stop krvavim košuljama“ održanom u subotu, 8.decembra u Beogradu i kazao da ta televizija nije želela da prikaže ljudima „ono što se dešavalo ispod njihovog prozora“.

„U Beogradu su rekli na režimskim medijima ‘šaka jada’, a ja poručujem – ta šaka jada može vrlo brzo da se pretvori u pesnicu prkosa“, rekao je Lutovac.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker