NAPREDNJACI U PANICI! Gušenje slobode govora u opštini Petrovac na Mlavi (FOTO)

Primetno je da svaku meru prevazilazi ponašanje ljudi koji su u vlasti još uvek u opštini Petrovac na Mlavi.

Veoma je nečuveno i nedemokratski da se mišljenja koja se razlikuju od vlasti guše vređanjima i omalovažavanjem ličnosti komentatora koji nisu uz vlast i koji su neutralni.

Od neimenovanog izvora i pregledom na društvenim mrežama primećeno je da se sloboda govora guši kada je u pitanju nastup političkih grupa na lokalnim izborima u opštini Petrovac na Mlavi zakazanih za 21. jun 2020. godine.

Vlastodršci u strahu od gubitka vlasti i neznanju koje imaju uveliko guše slobodne građane da slobodno govore o problemima koje ih muče, nemogućnošću za zapošljavanjem u privredi, nepostojanju poljoprivrednih zadruga i odlasku radno sposobnog stanovništva sa teritorije opštine Petrovac na Mlavi. Kada su problemi izneti pogođen se našao Milanče Aćimović sadašnji predsednik Skupštine opštine Petrovac na Mlavi i koji se nalazi na listi Srpske napredne stranke.

Milanče Aćimović koristi profile sa lažnim imenima i prezimenima kako bi zastrašio, uvredio i omalovažavao svakoga ko misli drugačije.

Milanče Aćimović koristi ove profile: “Vukašin Vukašinović”, “Nikola Rakić”, “Nenad Milić” i još oko 17 profila sa lažnim imenima i prezimenima.

Milanče Aćimović ne treba da se krije iza lažnih profila, treba da svojim imenom i prezimenom da debatuje i komentariše.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker