TRAGEDIJA KOD PETROVCA NA MLAVI: Grana smrskala glavu drvoseči dok je pod nadnicom ilegalno sekao šumu za policajca!

Veljko Stojković (25) s komšijom u šumi sekao drva pod nadnicom za ogrev, ogromna grana pala na njega i usmrtila ga na mestu

Veljko Stojković (25) poginuo je juče u 11 časova u selu Šetonje kod Petrovca na Mlavi kada je tokom seče drva na njega pala grana. Nesrećni mladić je od teških povreda preminuo na mestu nesreće.

Veljko Stojković

Kako su nam rekli meštani Šetonja, Veljko i njegov komšija iz sela ilegalno su radili pod nadnicom za jednog policajca, i tog kobnog jutra on se s komšijom uputio u šumu na planini kako bi isekao drva za ogrev.

Dok su sekli jedno stablo, na njega je pala jedna velika grana i smrskala mu glavu. Komšija koji je bio s njim odmah je pozvao Hitnu pomoć, koja je mladića prebacila u bolnicu u Petrovcu na Mlavi. Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog Veljka.

Policija je nekoliko sati obavljala uviđaj na mestu tragedije, a telo mladića je odneto u lokalnu kapelu.

Kako su nam rekle komšije nesrećne porodice, Veljko je iz porodice lošijeg materijalnog stanja bio je divan mladić i veoma vredan. Roditelji osim njega imaju i dva sina blizanca i još tri ćerke. Veljko je zarađivao za život radeći najteže fizičke poslove kako bi prehranio porodicu. Zbog toga su svi u Šetonju ljuti, jer kako su nam rekli: – Svi znaju kod koga i za koga je nesrećni Veljko radio kao nadničar da bi prehranio porodicu sada u ovom zimskom periodu, ali, oni koji bi trebali to da ispitaju, oni ćute -, rekle su komšije nesrećne porodice.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker