DA LI ĆE BITI KAŽNJEN? Neprikosnoveni Gradištanski “Jutka” (VIDEO)

Svedoci smo da do današnjeg dana niste preduzeli nijednu odgovornu ili razumnu radnju ili demantovali navode iz novinskih članaka.

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić

Poštovani predsedniče Miliću,

Putem javnih medija postavili smo vam otvorena pitanja u vezi vaših “prvih” saradnika ili savetnika DUŠANA PERIĆA “uspešnog roditelja koji je odgajio sina koji je osuđen za bavljenje najprofitabilnijim poslom dilovanje droge srpskoj omladini” i BOBANA JOVANOVIĆA- LJUBINSKI JAPANAC, koji je višestruki povratnik osuđivan za ZLOUPOTREBU SLUŽBENOG POLOŽAJA na prvom radnom mestu u NZS-a i drugi put za isto delo ali kao direktor JP “Direkcija za izgradnju opštine Veliko Gradište”.

Svedoci smo da do današnjeg dana niste preduzeli nijednu odgovornu ili razumnu radnju ili demantovali navode iz novinskih članaka. Ponašate se kao svaki osioni političar koji se krije iza “LIKA I DELA ALEKSANDRA VUČIĆA” i smatrate da vam poznanstvo sa Vučićem garantuje potpunu zaštitu od odgovornosti pred državom i narodom.

Neviđenu drskost i bezobrazluk pokazali ste na primeru kada ste u naselju Vodotoranj dozvolili da se u ulici Krfskoj asfaltom prekrije samo deo ulice na sredini (ispred toga i posle toga je zemljani put. Asfaltirani deo je tačno u dužini placa kako bi Bora Čorba rekao “druga člana mafije” ili tačnije partijski drug koji ima člansku kartu SNS-a. što ga samo po sebi čini vrednijim i bitnijim od ostalih gradištanaca koji nisu članovi mafije.

Poštovani predsedniče ako ovo nije odraz Vaše samovolje, već je ova radnja preduzeta na inicijativu nekog od vaših “vrlih saradnika” ( kolko nam je poznato uređenje PUTEVA I ULICA poverili ste Ljubinskom Japancu) očekujemo da izvršite provere i kaznite odgovorne bitange koje se iživljavaju trošeći novac poreskih obveznika koji pune opštinski buđet.

Ovo je samo jedan od primera bahatog ponašanja u poslovima uređenja PUTEVA I ULICA, sledeći članak ukazaće na propuste na koje nadležni iz opštine ne reaguju ili nesmeju da reaguju jer su se lokalni moćnici “ugradili” u troškove pa sada svi moraju da ćute.

Naša opština je spremna za jednu celovečernju emisiju “EKSKLUZIV” ali se plašimo da bi za sve mahinacije trebalo da se snimi čitav serijal.

(Opštinski insajder)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker