GODINU DANA ROBIJE: Gradištanac pretukao tasta a nožem pretio supruzi

Nebojša Stokić (33) iz Velikog Gradišta osuđen je na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, zbog porodičnog nasilja koje je počinio 11. avgusta ove godine.

Osim zatvorske, on je osuđen i na novčanu kaznu od 50.000 dinara. Presuda protiv njega doneta je sporazumom sklopljenim sa Osnovnim javnim tužilaštvom, na osnovu priznanja krivica. Nakon toga tužilaštvo je Višem sudu uputilo predlog o kazni, što je sud prihvatio.

Osuđeni Nebojša teretio se da je 11. avgusta, u pola pet ujutru, upao u kuću u Velikom Gradištu, u kojoj živi njegova nevenčana supruga sa roditeljima i sestrom. On je u kuću ušao preko terase, tako što je nogom razvalio vrata. Odmah je počeo da vređa celu porodicu i da im preti da će da ih „pobije i pokolje“.

Katarini je stavio nož pod grlo, a onda je odgurnuo i ona je pala na pod. Kad je njen otac prišao da je zaštiti, udario ga je pesnicom u glavu, a kad   je pao, počeo je da ga šutira.

Zatim je izašao iz kuće i udaljio se,  ali ga je policija ubrzo našla i uhapsila, pa je u pritvoru bio 10 dana. Osim zatvorske i novčane kazne, njemu je izrečena i zabrana približavanja oštećenima na najmanje 50 metara, kao i zabrana   komunikacije sa njima.

M. Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker