MEŠTANI TOPOLOVNIKA HOĆE DA ZNAJU: Gde su nestale pare od Jepurijade?

Od održane manifestacije “Jepurijada” u Topolovniku, prošlo je skoro tri nedelje, međutim, finansijski izveštaj koji je zatražen, još uvek nije dat na uvid.

Pošto lovačka sekcija Topolovnik ne želi da meštani sela Topolovnika znaju gde je potrošen novac, kako od donacija koji iznosi oko 90.000,oo dinara, od lutrije isto oko 90.000,oo dinara,  i od mesne zajednice 50.000,oo dinara. Želimo ovim putem da obavestimo meštane sela Topolovnik, a, i nadležne, kako bi reagovali na vreme pre nego što se ponovo ispeglaju računi.

Naime, kada smo zatražili finansijski izveštaj od lovačke sekcije Topolovnik, rečeno nam je da ne mogu da nam ga daju na uvid jer je to zabranio Dragiša Perić – Predsednik lovačke sekcije Topolovnik.

Pošto se za sada još uvek ne zna kada će sastanak biti održan, vrlo verovatno da će sastanak biti zakazan, kao što smo već napomenuli, tek kada se budu bili ispeglali računi koji bi trebalo da zamažu narodu oči.

Da li je sve ovo realno?

Čovek koji je bio zadužen da zakolje svinju za Jepurijadu, plaćen je 19 hiljada dinara. Pa zbog toga postavljamo pitanje: Da li je on klao “SLONA”, ili divlju svinju?

Iz lovačke sekcije Topolovnik, rekli su nam da je bilo višak para od oko 30 hiljada dinara, koje su navodno uplaćene na račun Lovačkog udruženja Golub. Zato smatramo da meštani sela Topolovnik treba da znaju gde je novac od Jepurijade završio, jer nije u redu da jedan čovek ima račune kod sebe i da pritom nikome ne dozvoljava da zna koliko je para potrošeno.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker