NOVO NASILJE U PETROVCU NA MLAVI: Gastarbajteri brutalno prebili maloletnika u samom centru grada!

Policijskoj stanici u Petrovcu na Mlavi prijavljeno je da su u nedelju u Petrovcu dve osobe fizički napale maloletnika zadavši mu više udaraca u predelu celog tela i glave.

Levo Marko Radovanović, desno Lazar Jović/Foto: Screenshot Facebook

N. N. (17) iz Petrovca na Mlavi brutalno je pretučen u nedelju između tri i četiri sata ujutru u samom centru grada, kada su ga s leđa, napali Marko Radovanović (19) i Lazar Jović (18) koji su došli na odmor u Petrovcu na Mlavi, a inače žive u Austriji i imaju Austrijsko državljanstvo.

N.N. (17) kaže da je dobio oko 15 udaraca nogom u glavu i da ni sam ne zna kako nije prošao sa težim telesnim povredama, jer je u jednom momentu pomislio da gotovo, da će ga ubiti.

– Vraćao sam se se kući iz grada, kada mi je prišao momak sa leđa i krenuo da me udara, pokušao sam da pobegnem, ali sam se okliznuo i tada je prišao drugi mladić i iz sve snage me udario nogom u glavu. Već posle prvog udarca ostao sam bez daha, ali se iživljavanje nastavilo bar još nekoliko minuta – priča N.N (17).

U jednom momentu pomislio je da su pobegli, ali su se vratili da ga “overe”. Jedan ga je udario nogom u glavu sa desne, a drugi ga dotukao sa leve strane.

– To je toliko krvnički izgledalo, da sam mislio da će me ubiti. Samo sam razmišljao da ostanem budan i ne padnem u nesvest, jer je u tom delu baš mrak i ko zna kada bi me našli” – rekao nam je N.N (17).

Kada su napadači konačno otišli, nekako je ustao i otišao u policiju, odakle je odveden u petrovačku bolnicu. Srećom nije imao nikakve prelome.

Epilog je prilično otečeno lice s posekotinama, modrice i bolovi u grudnom košu i stomaku. Čistom srećom izbegao je gore povrede.

Osumnjičeni Marko i Lazar su uz krivičnu prijavu sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Petrovcu na Mlavi, gde su kažnjeni samo novčanom kaznom od 152 hiljade dinara.

(Tpknews.com/PT INFO)
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close