TROJICA ZADRŽANI U BOLNICI: Fudbalerima „Kušiljeva” pozlilo, pronađeni u svlačionici bez svesti!

Fudbalerima FK „Kušiljevo” iz Svilajnca pozlilo je po odlasku u svlačionicu, nakon utakmice u Meševu kod Kruševca, a sumnja se da je do zdravstvenih problema došlo usled udisanja plina.

Foto: Facebook/FK Kušiljevo

Čak desetorica fudbalera amaterskog fudbalskog kluba Kušiljevo iz Svilajnca, a ne petorica kako je isprva glasila informacija, pronađena su u polusvesnom i besvesnom stanju u svlačionici nakon utakmice, i svu su stabilno, potvrđeno je iz ovog kluba.

Kako je potvrđeno u kruševačkoj Hitnoj pomoći, fudbaleri su van životne opasnosti, dobili su kiseonik i biće pušteni kući, prenosi Tanjug.

Sumnja se da je do zdravstvenih problema došlo usled udisanja plina kojim se, prema rečima Jovana Stamenkovića, sekretara svilajnačkog kluba, zagreva voda u bojleru svlačionice.

Pretpostavlja se da je reč o lakšem trovanju ugljen-monoksidom, koje izaziva glavobolju, mučninu i nagon za povraćanjem.

Do incidenta je došlo posle završetka utakmice 16. kola Zone Zapad u kojoj su se u Meševu kod Kruševca susreli FK „Meševo” i FK „Kušiljevo” iz Svilajnca, fudbalerima gostujućeg tima je pozlilo po odlasku u svlačionicu. Tom prilikom desetorica igrača FK Kušiljevo je izgubilo svest i zahvaljujući brzoj reakciji Hitne pomoći, prebačeni su u kruševački zdravstveni centar gde su podvrgnuti terapiji.

Svi sem trojice fudbalera otpušteni su iz bolnice, dok su trojica još uvek na terapiji, ali stabilnog zdravstvenog stanja – izjavio je za TV Centar trener FK Kušiljevo Goran Urošević.

Ekipa Hitne pomoći je u nedelju oko 17:00 časova primila poziv i izašla na lice mesta, petoricu najugroženijih fudbalera, u svesnom stanju, prevezla je za Kruševac, dok su se ostali članovi tima sa slabijim tegobama sami javili službi Hitne medicinske pomoći.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker