OVO JE DENIS NAPAST IZ POŽAREVCA: Frizer koji je imao seks sa gradištankama! Plaćale su ga da ih zadovolji, jer njihovi muževi nisu mogli (FOTO)

Marija, Slađana, Milena, Jana, Violeta, Biljana, Marina, Slavica, Mirjana, Aleksandra, Nada, Jelena… Ovo su samo neke od žena iz cele Srbije koje je seksualno zadovoljavao Miloš Stojković (26) iz Požarevca. Bio je zamena za njihove muževe koji nisu mogli da ih usreće. Nekad za 50, a nekad za 100 evra!

Miloš Stojković/Foto: Privatna arhiva

Nesrećne u braku, većina žena, kako su se same poverile Milošu, živela je s pijandurama, nasilnicima, impotentnim zemljoradnicima, koji su se više brinuli za stoku i rakiju nego za ženu… A najbolje godine su im prolazile. Tražile su pažnju svojih muževa, ali koliko god se trudile, to nisu dobijale.

– Za Miloša, mladića koji je u Požarevcu poznat pod nadimkom Skele, život sa dnevnicom od 1.000 dinara bio je surov. Nije bilo dovoljno novca za provod sa društvom. Većina zarade odlazila je za pomoć porodici. Pre dve godine, kao ženski frizer, sasvim slučajno je otkrio da privlači starije žene. Krupan, visok, crn, s bradom, vrlo brzo je osvajao žene koje su bile nesrećne u braku. Lako su ga pronalazile na društvenim mrežama, ali i on njih. Video je tu mogućnost “da im pomogne”. Umesto njihovih muževa, rado je odrađivao “bračne” dužnosti – kažu njegovi poznanici.

Kako mu je taj posao dobro krenuo, počeo je da naplaćuje svoje usluge. Procenjivao je koliko od koje može da dobije. Od žene gastarbajtera više, od zemljoradnika manje… Neretko je dobijao i poklone – kompletnu garderobu, parfeme… Vrlo brzo postao je poznat u celom Požarevcu, a onda se priča o mladiću koji usrećuje udate žene proširio na okolna sela, a onda i na Veliko Gradište, Golubac, Kostolac, Veliku Planu, Smederevo, Aranđelovac, Mladenovac, Lazarevac, Beograd, pa sve do Kraljeva i Odžaka. U to vreme mu je jedna od zadovoljnih žena nadenula nadimak Denis Napast.

Miloš Stojković/Foto: Privatna arhiva

– Ne znam kako, ali padale su na njegovu neku opasnu žvaku. A i još je bio dete za njih. Odlazili su u hostel, ili ih je dovodio pre podne u kuću kad nikog nije bilo. On se hvalio šta radi, a bilo je i da su neke želele i grupnjak, pa su se i drugari uključivali u takvu avanturu. Svi su znali odakle Milošu dolazi lep novac. Jedna je imala butik, pa je jedan dan samo došla i otvorila gepek. Sve što je Miloš tražio bilo je tu spakovano. Bila je prezadovoljna – priča poznanik upućen u ceo slučaj.

NA SPISKU VIŠE OD 60 ŽENA, NAJSTARIJA UŠLA U SEDMU DECENIJU

Milošev odnos sa zauzetim ženama nije se svodio samo na seks. Bio im je rame za plakanje, neko kome su mogle da sve ispričaju o muževima koji su više bili po kafanama, nego s njima u bračnom krevetu.

Na njegovom spisku, u tefteru, koji je uredno vodio, nalazi se više od 60 udatih žena iz cele Srbije. Sve su starije od 40, dok je najstarija ušla u sedmu deceniju.

Ipak, glave su mu došle žene koje su ga ispalile za pare. Odugovlačile su da mu plate, te sutra će, te prekosutra, dok Milošu nije preselo, a onda im je pripretio u porukama. To je bio dovoljan razlog da ga prijave policiji, koja ga hapsi zbog seksualnog uznemiravanja. Jednom je već bio u pritvoru, a sudija u Požarevcu mu je opet prošle nedelje odredio pritvor do 30 dana. Sad ga čekaju dva suđenja.

– Dani su prolazili, a te poštene žene počele su da ga zavlače za pare. Kako su dani prolazili, a one se nisu javljale, Miloš ih je na kraju pozvao i poludeo. Počeo je da preti. Šta je on, budala, da ga neko zavlači “e sutra ću, prekosutra ću ti platiti”?! – kaže njegov prijatelj upoznat s celim slučajem.

Jedna od njih, koja ga je prijavila, posle seksa s njim, na povratku kući, imala je udes kod sela Bratinac nadomak Požarevca. Nemajući kud i kako da objasni mužu šta je tražila u Požarevcu kad se slupala, suprugu priznaje da je Miloš uznemirava. Posle toga ona ga prijavljuje policiji. Ali, bruka je već pukla. Otkriveno je da je bila s Milošem. Šta je s brakom te žene, nismo uspeli da saznamo.

Miloš Stojković/Foto: Privatna arhiva

– Policija je upala u Miloševu kuću prošle nedelje i privela ga. Zaplenjena su dva mobilna telefona i dve sim kartice kao ključni dokaz. Kompletna prepiska sa ženama, njihove eksplicitne fotografije koje su slale Milošu. To će biti njegov dokaz da su one dobrovoljno htele da stupaju s njim u seksualne odnose. Da je drugačije, na prvu poruku bi ga blokirale i ne bi se upuštale u priču s njim. Jeste pogrešio što im je pretio zbog duga za seks, ali sve one od reda su mu slale golišave fotke, šta bi želele da im radi… To će biti dovoljno za sud da prođe s blažom kaznom – kaže naš izvor koji je upućen u istragu.

ŽENA IZ KRALJEVA JURILA GA DA JOJ PLATI ABORTUS

Miloša uskoro čeka prvo suđenje. Reč je o jednoj ženi iz Kraljeva.

– Ta žena mužu je rekla da ide na svadbu kod drugarice u Požarevac, a došla je na dva dana da ima seks s Milošem. Posle nekoliko nedelja, javila je Milošu da je trudna. Tražila mu je 3.000 evra da abortira. Onda je krenulo zivkanje, psovanje… Mužu je rekla da je Miloš manijak i da je uznemirava. Prijavila ga je policiji, ali ta gospođa nije znala da ju je Miloš slikao u njegovom krevetu dok spava – i to golu! Ta gospođa je rekla da nikada nije bila kod njega, niti ga je zvala, niti tražila. A novac i poruke na vajberu su sačuvane – kaže sagovornik upućen u istragu.

OTAC MU NEDAVNO UMRO, MAJKA NA LEKOVIMA

Povrh svega, Milošu je otac nedavno preminuo, dok je majka na lekovima posle njegovog privođenja.

– Majka ne može da se pomiri s tim da njenog sina sad po Požarevcu nazivaju manijakom. Dečko je samo ispunjavao želje tih “finih” gospođa. Žena se nada da će s dokazima koje ima u svoju korist, Miloš dobiti te žene na sudu – kaže na kraju naš sagovornik.

(Telegraf.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker