POLICAJCI SAVETUJU DEMONSTRANTE: Evo kako da blokirate puteve a da vas ne kažnjavamo

Nekolicina saobraćajnih policajaca obratila se redakciji čačanskog portala “Ozon press” sa molbom da objave kako je moguće blokirati kružni tok u Preljini, a da se za to ne snose nikakve sankcije, otkrivaju u ovom mediju.

Foto: Screenshot youtube

– Ceo saobraćaj na raskrsnici može da blokira 12 ljudi ili vozila. Dovoljno je da uđu u kružni tok, desnu traku i da voze u krug. U tom slučaju niko ne može da uđe. Kada im nestane benzina, treba da obuku prsluk, da povuku ručnu i da izađu iz kola. Obavezno je stavljanje trougla na 50 m. Ako im priđe neko od kolega policajaca treba samo da kažu da im je nestalo benzina i da čekaju da im se donese. To je savet sugrađanima, a ukoliko ovako postupe svaki advokat to sa lakoćom može da brani na sudu -, rekli su policajci.

Na pitanje “Ozon pressa” koji su njihovi razlozi da pomažu protest, kratko su podsetili da je vrh SNS i policije žestoko ponizio policajce u Čačku hapšenjem 30 saobraćajaca zbog navodnog primanja mita.

– Treba li podsećati da su nas hapsili i provodili kroz grad kao najveće kriminalce dok su oni pravi, inače prijatelji režima, svi do jednog na slobodi, rekli su saobraćajci za taj portal.

U međuvremenu oglasio se i Policijski sindikar Srbije tvrdeći da se našao na udaru zbog podrške građanima koji protestvuju.

(Ozonpress.net)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker