EPIDEMIJA U BRANIČEVSKOM OKRUGU: U poslednjih 48 sati još 17 zaraženih, ukupno 597

U Braničevskom okrugu, prema najnovijim podacima, u poslednjih 48 časa zabeleženo je još 16 novih slučajeva zaraze koronavirusa, pa je sada ukupno 596 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

Foto: Shutterstock, Pixabay

U Braničevskom okrugu, u Požarevcu registrovano je sedam novozaraženih, tako da je u tom gradu sada ukupno od početka epidemije 287 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Petrovcu na Mlavi je takođe zabeleženo još pet novozaraženih, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 165 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Kučevu je zabeleženo dva novozaražena, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 49 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Velikom Gradištu je zabeleženo jedan novi slučaj zaraze, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 43 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Žagubici je zabeleženo dva novozaražena, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije devet laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U drugim opštinama Braničevskog okruga u poslednjih 48 časa nije zabeležen ni jedan novozaraženi koronavirusom, tako da je ukupan broj zaraženih od početka epidemije u Golupcu 17, Žabarima 17 i Malom Crniću 10.

Od početka epidemije preminulo je šest lica – dva lica sa područja Požarevca, tri lica sa područja opštine Velikog Gradišta i jedno sa područja opštine Žabari.

Do sada, u Braničevskom okrugu testirano je 6.801 uzoraka.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker