PUCNJAVA U TRSTU: Dva policajca ubijena jedan ranjen, napadači uhapšeni (VIDEO)

U samom sedištu policije u Trstu nešto pre 17 časova u pucnjavi koja se dogodila ubijena su dva policajca a treći je ranjen.

Foto: TPKNEWS

Dva policajaca poginula su danas popodne u Trstu u oružanom sukobu sa dvojicom razbojnika koje su uhapsili, a jedan je ranjen u ruku. Pucnjava se dogodila nešto pre 17 časova u samom sedištu policije u Trstu. Policija je privela dva brata u policijsku stanicu zbog krađe skutera koja se dogodila u ranim jutarnjim časovima. Prema prvoj rekonstrukciji, dok je jedan od njih dvojice odvratio pažnju policajaca, drugi je izvukao pištolj iz futrole jednog od policajca i počeo da puca.

https://twitter.com/Salvo48092192/status/1180178419365109768

Posle pucnjave jedan od braće koji je pucao pokušao je da pobegne u podrumu policijske stanice, a potom napolju, gde su ga policajci koji su ga pratili zaustavili i razoružali. Dok je drugog brata policija u uzvratnoj vatri ranila u nogu, i on je ostao da leži povređen na patosu vičući u pravcu svog brata: “Ne želim hitnu pomoć, odvedi me, bežimo!”

Gradonačelnik Trsta Roberto Di Piazza proglasio je dan žalosti u Trstu. Ministar unutrašnjih poslova Luciana Lamorgese i šef policije Franco Gabrielli krenuli su za Trst.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker