DVA DANA IZMICAO POLICIJI: Topolovčanin osuđen uslovno zbog krađe dva vozila

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu sklopilo je sporazum sa Aleksandrom Simićem (21) iz Topolovnika, na osnovu koga je on osuđen na 7 meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila.

Osnovni sud u Velikom Gradištu

On je u noći između 2. i 3. avgusta, vraćajući se pijan sa vašara u Velikom Gradištu, ispred jedne kuće opazio „jugo“ sa ključevima. Ušao je unutra, startovao motor i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Kad mu je ponestalo benzina, izašao je iz auta i onda spazio kombi firme za pravljenje kolača „Eskom“. Pošto je video da su tu i ključevi, ušao je unutra i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Međutim, radnici ove firme su ga spazili i javili policiji, koja mu je uskoro bila za petama. Kad je video da ne može da im pobegne, zaustavio je kombi i nestao u šipražju. Tamo se krio do pre dva dana, kad ga je policija locirala, uhapsila i odredila zadržavanje od 48 sati.

U četvrtak je izveden na saslušanje, priznao je delo koje je počinio i osuđen na osnovu sporazuma na uslovnu zatvorsku kaznu i na plaćanje sudskih troškova.

Vlasnici „juga“ i kombija upućeni su na parnicu radi nadoknade štete ukoliko je ona izazvana na njihovim vozilima.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker