SVI GRADIŠTANSKI SENDVIČARI PRISUTNI: Druga strana otvaranja Golubačke tvrđave od strane Vučića i Hana (FOTO)

Juče je u Golupcu u prisustvu visokih domaćih i stranih zvaničnika, otvoreno srednjovekovno utvrđenje, Golubačka tvrđava.

Gradišta sendvičari iz JKP ” Dunav Veliko Gradiište” na čelu sa direktorkom Ljubicom Mitić

Na otvarnju je bilo i dosta ljudi koji sigurno nisu svi bili iz Golupca. A odakle i kako su se oni tu stvorili?

Pa da počnemo redom. S obzirom da imamo detaljne informacije kako je Vučić opet uspeo da okupi masu i medije na jednom mestu.

Svi koordinatori SNS-a u opštinama do Golupca, dobili su naredbu da u aubouse koje mora opština da plati, povedu što je više sendvičara moguće. Tako da bi ispunili kvotu koliko sendvičara mora da bude prisutno na otvaranju, naređeno je da sve javne ustanove rade do 10 sati, a nakon toga svi radnici na doček. Svaki lokalni SNS šerif je u obavezi da čak i pod pretnjom otkazom sakupi što je više sendvičara moguće iz opštinske uprave, javnih preduzeća i ustanova, i dovede u Golubac na otvaranju. Shodno brojčanom stanju, centrala SNS u Beogradu će videti koji se koordinator i lokalni šerif najviše pomučio pa će ga shodno tome nagraditi.

Sendvičari iz Turističke organizacije Velikog Gradišta

Ishod muke lokalnih SNS šerifa su – pusta zgrada opštine Golubac i zaključana vrata na opštinskoj upravi u 10 sati ujutru. Deset autobusa iz Požarevca i četri iz Velikog Gradišta.

Najdrastičniji primer je u osnovnoj školi u Golupcu gde je naređeno da svi učenici od 6 do 8 razreda moraju da idu na doček kako bi napravili većinu, podrazumeva se da su i svi nastavnici morali ići.

Do duše, svi napredni sendvičari koji su iz Požarevca i Velikog Gradišta potrpani u autobuse nisu nikakvi plaćeni botovi. Nisu oni dobili ni dinara, a ni sendviče za to. Pare koje su dobili su samo one koje dobijaju kao i svaki drugi dan, samo što su ovaj put napustili svoje radno mesto da bi pozdravili Vučića. Oni recimo taj dan ne rade ali im dnevnica ide kao da su radili.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Niste naveli i sendvičare iz Kučeva, uz pretnje para janošević čak i skoro cela škola iz Voluje potrpana u autobuse, isti ,,normalno” upisali časove u el.dnevnik kao da su radili, a fizički bili u AVzevanjnu na dunavu, bruka,..

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker