NEUHVATLJIV: Dražilović se odlučio za beg na “Krst!” Petrovačka policija nemoćna! (FOTO)

“Neki se džambasi kleli da su kod Sombora sreli…” Ovaj čuveni stih Đorđa Balaševića bi ukratko mogao da dočara jučerašnju celodnevnu potragu petrovačke policije za Darkom Dražilovićem iz Melnice.

Screenshot Facebook

Ono što za sada ostaje nerazjašnjeno, jeste kako je moguće da, iako je bio pod stalnom paskom policije, Dražilović je uvek uspeo da im umakne s obzirom da je skoro celi dan bio pod budnom pratnjom policije.

Kako TPK NEWS saznaje, Dražilović se u svom skrivanju od zakona odlučio da juče zavara svoje tragove posle ručka kada se policija uputila ka njegovoj kući u Melnici. On je prošetao do Victor Kluba u Svilajncu sa svojom porodicom na kaficu. Kako bi dokazao svoju nadmoć nad petrovačkom policijom on se slikao i okačio slike na društvenoj mreži Fejsbuk.

Screenshot Facebook

Nakon kafice i popodnevne šetnje u Svilajncu, Dražilović je ispratio kući svoju suprugu i ćerku a on se odlučio kao pravi Hajduk za potes iznad sela Melnica, prema Kučevu, oslanjajući se na brojne salaše meštana, dok ga je patrola policije bezuspešno čekala u zasedi na delu puta do Melnice. Medjutim, Dražilovića je u skrivanju od zakona na potesu “Krst” primetio jedan čobanin iz susednog sela Kučajna i odmah obavestio policiju koja se dala odmah u poteru za njim. Ali, sve je to bilo bezuspešno. Dražilović je još jednom petrovačkoj policiji dokazao svoju superiornost.

Kako nezvanično saznajemo, Dražilović je u svom skrivanju od zakona upao u vikendicu jednog petrovčanina na pomenutom “Krstu” i napravio potpunu pustoš u frižideru ovog petrovačkog vikendaša. Pojeo je sve zalihe sendviča koji su ostali od velikog Vučićevog mitinga nakon povratka iz Beograda.

Kao pravi Homoljski Hajduk, Dražilović je i danas uspeo da izigra petrovačku policiju. Nakon uspešnog noćašnjeg bega, on je danas isto kao i juče sa svojom porodicom posle ručka popio kafu, i to petrovačkoj policiji ispod nosa, u samom centru Petrovca, u kafiću “Kivi Lounge”.

Screenshot Facebook

Nakon anonimne dojave policiji gde se Hajduk Dražilović nalazi, ubrzo je stigla i patrola petrovačke policije. Ali, Dražilović im je ponovo vešto umakao, ostavivši im samo sliku na društvenoj mreži Fejsbuk, sa porukom “Ovde je popio kafu, Hajduk Dražilović”.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker