HAOS U NAJAVI: Dražilović upozorava o mogućem atentatu na Vučića za vreme njegovog boravka u Petrovcu na Mlavi?

Darko Dražilović iz Melnice na društvenoj mreži “Fejsbuk”, najavio je mogući atentat na Vučića za vreme njegove kampanje “Budućnost Srbije” u Petrovcu na Mlavi.

Darko Dražilović

Administrator grupe “ISTORIJA VLAHA – ( Istorija Vlahilor )” Darko Dražilović iz Melnice, koji se trenutno nalazi na privremenom radu u Italiji, preko svoje lažne stranice “Petrovac INFO” upozorava na mogući oružani napad od strane ekstremne opozicije iz Petrovca na Mlavi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića za vreme njegove kampanje “Budućnost Srbije” u Braničevskom okrugu, gde ima u planu da poseti i Petrovac na Mlavi.

Screenshot

U vezi ovog pokušaja širenja panike od strane Dražilovića oglasio se i administrator portala www.petrovacinfo.rs Ivan Stevanović, koji je o svemu obavestio policiju:

“Stranica Petrovac INFO i sam sajt www.petrovacinfo.rs nisu nikada niti će pozivati na ovakve ekstremne stvari. Nažalost, u poslednje vreme trpimo previše pritisaka javnosti zbog stvari koje otkrijemo i koje javno kažemo. Pojavio se veliki broj kopija stranica i samog sajta na šta ne možemo da utičemo i sve što možemo da uradimo je da se obratimo nadležnim organima radi lične zaštite. Policiji se možemo zahvaliti na profesionalnosti koju je pokazala u ovom slučaju. Grupa Istorija Vlaha i lažna stranica Petrovac INFO su navedeni kao mesto gde je propagirana uznemirujuća sadržina”, kazao je Stevanović i dodao je da su lažnu stranicu Petrovac INFO lajkovalo nekoliko članova Petrovačkog SNS-a.

Inače, svojevremeno protiv Dražilovića su više petrovčana ranije podnosili prijave, čak i Odeljenju za visokotehnološki kriminal.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker