HAOS U NAJAVI: Dražilović upozorava o mogućem atentatu na Vučića za vreme njegovog boravka u Petrovcu na Mlavi?

Darko Dražilović iz Melnice na društvenoj mreži „Fejsbuk“, najavio je mogući atentat na Vučića za vreme njegove kampanje „Budućnost Srbije“ u Petrovcu na Mlavi.

Darko Dražilović

Administrator grupe “ISTORIJA VLAHA – ( Istorija Vlahilor )” Darko Dražilović iz Melnice, koji se trenutno nalazi na privremenom radu u Italiji, preko svoje lažne stranice „Petrovac INFO“ upozorava na mogući oružani napad od strane ekstremne opozicije iz Petrovca na Mlavi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića za vreme njegove kampanje „Budućnost Srbije“ u Braničevskom okrugu, gde ima u planu da poseti i Petrovac na Mlavi.

Screenshot

U vezi ovog pokušaja širenja panike od strane Dražilovića oglasio se i administrator portala www.petrovacinfo.rs Ivan Stevanović, koji je o svemu obavestio policiju:

„Stranica Petrovac INFO i sam sajt www.petrovacinfo.rs nisu nikada niti će pozivati na ovakve ekstremne stvari. Nažalost, u poslednje vreme trpimo previše pritisaka javnosti zbog stvari koje otkrijemo i koje javno kažemo. Pojavio se veliki broj kopija stranica i samog sajta na šta ne možemo da utičemo i sve što možemo da uradimo je da se obratimo nadležnim organima radi lične zaštite. Policiji se možemo zahvaliti na profesionalnosti koju je pokazala u ovom slučaju. Grupa Istorija Vlaha i lažna stranica Petrovac INFO su navedeni kao mesto gde je propagirana uznemirujuća sadržina“, kazao je Stevanović i dodao je da su lažnu stranicu Petrovac INFO lajkovalo nekoliko članova Petrovačkog SNS-a.

Inače, svojevremeno protiv Dražilovića su više petrovčana ranije podnosili prijave, čak i Odeljenju za visokotehnološki kriminal.

(Tpknews.com)
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close