DRAMA U TRSTU: Pijani Srbin napao prolaznike i policiju! (FOTO)

Italijanska policija uhapsila je srpskog državljanina Nemanju Petrovića (26) iz Smedereva, sa prebivalištem u Trstu, zbog narušavanja javnog reda i mira i napada na prolaznike i policiju.

Foto: Privatna arhiva

Policija u Trstu, uhapsila je u sredu 22. februara oko 20:00 časova, državljanina Srbije Nemanju Petrovića (26) iz Smedereva, koji živi u Trstu dugi niz godina, autora napada na dva prolaznika na trgu Barijera.

Petrović, u vidno alkoholisanom stanju, napao je bez ikakvog razloga, dva prolaznika, jednog dečaka koga je udario glavom i stariju osobu koju je gurnuo i bacio na zemlju.

Tri vozila policije, intervenisala su na lice mesta, odmah nakon poziva svedoka koji su prijavili divljanje pijanog Petrovića.

Foto: Privatna arhiva

Petrović, je nasrnuo na policiju i počeo da ih psuje i vređa, pokušavajući da udari jednog od policajaca, zbog čega su ga na kraju oborili na zemlju i vezali ga lisicama, nakon čega je sproveden u policijsku stanicu radi uzimanja ormalne izjave od nasilnika, nakon toga je iz policijske stanice iste večeri sproveden u zatvor.

Dve žrtve napada su prebačene u bolnicu, gde su zadržane zbog pružanja medicinske pomoći.

TPKNEWS
3 Comments

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close