DRAMA U TRSTU: Pijani Srbin napao prolaznike i policiju! (FOTO)

Italijanska policija uhapsila je srpskog državljanina Nemanju Petrovića (26) iz Smedereva, sa prebivalištem u Trstu, zbog narušavanja javnog reda i mira i napada na prolaznike i policiju.

Foto: Privatna arhiva

Policija u Trstu, uhapsila je u sredu 22. februara oko 20:00 časova, državljanina Srbije Nemanju Petrovića (26) iz Smedereva, koji živi u Trstu dugi niz godina, autora napada na dva prolaznika na trgu Barijera.

Petrović, u vidno alkoholisanom stanju, napao je bez ikakvog razloga, dva prolaznika, jednog dečaka koga je udario glavom i stariju osobu koju je gurnuo i bacio na zemlju.

Tri vozila policije, intervenisala su na lice mesta, odmah nakon poziva svedoka koji su prijavili divljanje pijanog Petrovića.

Foto: Privatna arhiva

Petrović, je nasrnuo na policiju i počeo da ih psuje i vređa, pokušavajući da udari jednog od policajaca, zbog čega su ga na kraju oborili na zemlju i vezali ga lisicama, nakon čega je sproveden u policijsku stanicu radi uzimanja ormalne izjave od nasilnika, nakon toga je iz policijske stanice iste večeri sproveden u zatvor.

Dve žrtve napada su prebačene u bolnicu, gde su zadržane zbog pružanja medicinske pomoći.

TPKNEWS

PROČITAJ I

3 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker