DRAMA U ITALIJI SA TUŽNIM KRAJEM: Petnaestogodišnji Danijel poreklom iz Srbije, preminuo u bolnici u Vićenci pod misterioznim okolnostima

Danijel Mitrović je počeo da se oseća loše u sredu uveče i umro u roku od nekoliko sati, u bolnici santorso u Vićenci.

Danijel Mitrović i njegova sestra Jovana

Tragedija koji se dogodila u sredu uveče, duboko je pogodila celu zajednicu Thiene u provinciji Vićence. Petnaestgodišnji Danijel Mitrović, umro je od srčanog udara u hitnoj u bolnici santorso u Vićenci, gde je stigao u noći između srede i četvrtka žaleći se na teškoće u disanju.

Danijel je živeo u Italiji sa svojom porodicom, roditeljima, Dejanom i Natašom i sestrom Jovanom. Danijel je pre 40 dana polomio nogu, imao je gips na desnom skočnom zglobu, i bio je pod antitrombotskom terapijom. Da li je Danijelova smrt povezana sa tretmanima koji su mu bili prepisani pokazaće obdukcija.

Ono što je sigurno je to da je Danijel u sredu uveče iznenada počeo da se oseća loše, nije bio u stanju da diše, tako da su zabrinuti roditelji odmah pozvali hitnu pomoć, ali sve je bilo, nažalost, beskorisno. Ubrzo nakon dolaska u hitnoj Danijel je dobio srčani udar. Lekari su pokušali skoro sat vremena da ga ožive, ali na kraju su mogli samo da konstantuju Danijelovu smrt.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker