SEKSOM ŠIRILA ZARAZU PO PETROVCU NA MLAVI: Doktorku koronom zarazio medicinski tehničar iz požarevačke bolnice za vreme ljubavne seanse

Doktorku grudnog odeljenja iz Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi, Željku Đ., virusom COVID-19, zarazio je medicinski tehničar iz požarevačke bolnice za vreme njihove ljubavne seanse u ovoj ustanovi.

Željka Đ/Foto: Screenshot Facebook

Kako saznaje “TPKNEWS”, doktorku grudnog odeljenja iz Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi, Željku Đ., virusom COVID-19, pre otprilike dve nedelje zarazio je njen ljubavnik koji je zaposlen u požarevačkoj bolnici kao medicinski tehničar. Oni su tada imali seksualni odnos prilikom njene posete ovoj ustanovi.

Redakcija “TPKNEWS” je pokušala da sazna koji je zaraženi medicinski tehničar u pitanju, međutim iz ZZJZ Požarevac nisu hteli da nam daju ove informacije, ali su potvrdili da je muškarac sa teritorije grada Požarevca koji je zaposlen kao medicinski tehničar u Opštoj bolnici Požarevac, zaražen korona virusom.

Nezvanično saznajemo da medicinski tehničar sa kojim je bila u intimnim odnosima doktorka iz petrovačke bolnice, vozi auto registarskih tablica Velike Plane.

Inače, doktorka grudnog odeljenja Željka Đ. je krajem januara došla sa odmora u Italiji. Od povratka iz Italije pa sve do pre tri nedelje kada je prvi put testirana i bila negativna, povremeno je po nekoliko dana imala povišenu temperaturu.

Međutim, kada je početkom prethodne nedelje saznala da je njen ljubavnik pozitivan na COVID-19, 8. aprila uradila je ponovo testiranje koje je pokazalo da je i ona zaražena korona virusom.

Kako saznajemo, zaražena doktorka u vremenskom periodu od kada je zarazio njen ljubavnik, pa do trenutka kada je saznala da je i ona sama zaražena, imala je seksualni odnos sa najmanje još tri osobe iz Petrovca na Mlavi za koje smo uspeli da saznamo, u pitanju su N. Đ., B. V. i D. M.

Zaražena doktorka za sada se nalazi u kućnoj izolaciji i biće prebačena u neki od objekata privremenih bolnica, gde su pacijenti sa blažom slikom, dok je 9 zaposlenih Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi, koji su bili u kontaktu sa zaraženom smešteno u karantin.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Dakle,ovi novinari su kao lesinari! Da li ste, gospodo novinari, drzali svecu? Ako jeste, samo za to ste i sposobni, a ako niste… sram vas bilo! Za doktorku brz oporavak i sve najbolje!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker