BEZOBRAZLUK! Dok građani sede u kućama, zamenik predsednika opštine Veliko Gradište šeta gradom (FOTO)

Zamenik predsednika opštine Veliko Gradište Slađan Marković fotografisan je u četvrtak oko 17:30 časova, kako opušteno šeta gradom, uprkos svim preporukama, upozorenjima i opomenama Vlade da se to ne čini.

Veliko Gradište 02.04.2020. godine, 17:30 časova, zamenik predsednika opštine Veliko Gradište šeta gradom

Da li je u redu ovako postupati u vreme kada se građani Srbije bore sa epidemijom, nedostatkom zaštitnih sredstava i panikom?

Da li je moralno u ovo vreme kada se zdravstveni radnici i svi humani ljudi bore da nam se sistem ne uruši i da sačuvamo fizičko i mentalno zdravlje nacije?

Upravo zbog ovakvog neodgovornog i opasnog ponašanja pojedinaca, kako tvrdi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, od ovog vikenda se uvodi još rigoroznija mera zabrane kretanja od 13:00 časova u subotu do 5:00 ujutro u ponedeljak.

Policija je do sada, protiv svih građana koji su bez adekvatnog odobrenja, bili zatečeni u kršenju policijskog časa, preduzela zakonom predviđene mere, ali za sada još nije poznato da li će ove mere biti preduzete i protiv zamenika predsednika opštine Velikog Gradišta Slađana Markovića.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker