OVO JE BOLELO: Direktor Elektromorave u Petrovcu na Mlavi, opalio šamar svom sugrađaninu!

Predsednik MZ Bistrica, ujedno i direktor Elektromorave u Petrovcu na Mlavi, opalio je šamar svom sugrađaninu Milanu Miloševiću (20).

Levo Milan Milošević, desno Boban Špirić/Foto: Privatna arhiva

U subotu veče, Milan Milošević (20) iz sela Bistrica kod Petrovca na Mlavi, doživeo je veliku neprijatnost na seoskoj lovačkoj proslavi u ovom selu.

Kako je za “TPKNEWS” objasnio Milan, njemu je na seoskoj lovačkoj proslavi prišao predsednik MZ Bistrica, koji je ujedno i direktor Elektromorave u Petrovcu na Mlavi, Boban Špirić (43), gde je prvo počeo da ga vređa, a na kraju mu je udario i šamar pred svima prisutnima u sali.

Ovaj nemili događaj potvrdili su za “TPKNEWS” i par gostiju koji su se nalazili u neposrednoj blizini dok se sve izdešavalo. Kako su nam objasnili, Špirić je kivan na Milana jer se zabavlja sa njegovom ćerkom.

– Špirić je prišao Milanu i odmah je počeo da ga vređa. Počeo je da ga psuje i naziva “bitangom”, “gomilom smeća” i “pijancem”, da bi mu na kraju nakon svih upućenih pogrdnih reči opalio šamar i zapretio da ukoliko nastavi da se i dalje viđa sa njegov ćerkom, ima loše da prođe – , ispričao je za “TPKNEWS” jedan od gostiju sa proslave.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ako je branio cast i postenje svoje cerke neka je.
    A ako mu se ne svidja zetova faca i ponasanje onda je presao crtu jer ni on nije lice za modne casopise.
    A treba da zna Bozije je da prasta a nase da uredno servisiramo dugove.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker