DETALJI MASAKRA U AUSTRIJI: Pobila decu, majku i brata na spavanju pa se ubila! (VIDEO)

Martina R. (35) iz malog mesta Šildberg Beajmkirhen u Austriji ubila je svoju majku Matildu (59) koja je imala rak, svog brata Petera (40) koji je s njima živio i svoje troje dece Mihaela (7), Fabiana (9) i Sebastiana (10).

ubistvo-austrija-5

Sve ih je ubila dok su spavali u svojim krevetima. Ova žena monstrum ubila je i njihovog psa, dogu, a potom presudila i sebi. Mrtva tela pronađena su u četvrtak u porodičnoj kući. Martina je članove porodice i sebe ubila verovatno još pre nekoliko dana, jer dece tri dana nije bilo u školi, a ni komšija danima nije video da neko izlazi iz kuće pa je pozvao policiju koja je pronašla beživotna tela.

Komšije kažu da je bila povučena.  Deci nije dala da se druže s drugima. Martina je radila u supermarketu i njene kolege danima nisu znale gde je. Motiv ubistva i samoubojstva još se ne zna, ali svedoci kažu da je Martina bila povučena i da je deci zabranjivala kontakte s drugim ljudima.

Nije dozvoljavala da se druže s drugom decom pa ih je često pratila na školski autobus. Pratila ih je i na povratku iz škole. Porodica se pre godinu dana iz nekoliko kilometara udaljenog Kirhšetena doselila u Beajmkirhen u kojem živi 150 ljudi. Komšije su u šoku. Nije im jasno zašto se Martina odlučila na ovako užasan zločin i naglašavaju da nikada nisu čuli nikakvu svađu u kući.

Razlog bi mogli da budu finansijski problemi jer se porodica prilikom kupovine kuće koju je trebalo i renovirati zadužila. Osim toga Martina je navodno bolovala od psihičkih problema. Bila je samohrana majka, a otac dece od kog se razvela posle rođenja najmlađeg deteta, živi u Beču.

Navodno je godinama živela s jednom ženom koja se nije s njom doselila iz Kirhštetena. Martina nije imala automobil pa je na posao vozio brat. Nije jasno odakle joj pištolj iz kog je pucala, ali navodno je imala dozvolu za njega. Martina je zadnji put na ulici viđena 21. novembra.

Pre toga se pojavila u školi i deci je opravdala nekoliko dana izostanka. Rekla je kako je njihova baka, odnosno njena majka, umrla. Međutim istina je bila da se njena bolesna majka Matilda nekoliko dana ranije vratila iz bolnice i trebala je punu negu.

“Moguće je da je to rekla kako niko ne bi posumnjao ako se deca nekoliko dana ne pojave u školi. To pokazuje da je planirala ubistvo”, kažu istražitelji.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker