“KIRIJA” NAJBOLJA PREDSTAVA FESTIVALA: Dečji dramski studio CZK Požarevac na festivalu humora za decu u Lazarevcu

Međunarodni festival humora za decu – Lazarevac 2019. dodelio je nagradu predstavi “Kirija”, u izvođenju Dečijeg dramskog studija Centra za kulturu Požarevac – za najbolju predstavu festivala u celini.

Svi učesnici festivala

Osim nagrade za najbolju predstavu, žiri festivala je dodelio i nagradu za najbolju režiju Slobodanu Stepiću, kao i nagradu za najbolju mušku ulogu glumcu Dimitriju Kanđolasu.

Urednik programa u požarevačkom Centru za kulturu Aleksandar Lukić ne skrivajući zadovoljstvo osvojenim nagradama u Lazarevcu najavio je novu dečju predstavu pobedničkog glumačkog ansambla.

Foto: Promo

– Glumci dečijeg dramskog studija, ostavili su snažan umetnički dojam tokom predstavljanja lazarevačkoj publici, koja ih je zauzvrat burno pozdravila. Sa zadovoljstvom mogu da najavim novu dečju predstavu našeg pobedničkog Dečjeg dramskog studija.

U sezoni 2019-2020. godine na Velikoj sceni publici će se predstaviti sa predstavom „Vasilica prekrasna“, autora Miodraga Stanisavljeviće. Ovu predstavu, kao i pobedničku u Lazarevcu, režirao je Slobodan Stepić – rekao je Aleksandar Lukić.

M.Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker