Danas oblačno i hladno, moguć sneg

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, ujutro sa slabim mrazem, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Na severu će biti suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom. Više padavina očekuje se na jugu i istoku kao i u planinskim predelima gde će doći do formiranja odnosno povećanja visine snežnog pokrivača.

Uveče i tokom noći očekuju se prestanak padavina i delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima povremeno jak, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus tri do nule, najviša dnevna od jedan do pet stepeni Celzijusa.

U Braničevskom okrugu će ujutro biti slab mraz, a tokom dana pretežno oblačno i hladno. U jutarnjim satima moguće je provejavanje slabog snega. Duvaće slab i umeren vetar, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura od minus dva do nule, najviša dnevna oko četiri stepena Celzijusa.

Biometerološka prognoza za sredu, 1. april, 2020: Nešto povolјnije biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Kod osoba sa respiratornim i srčanim problemima moguće su izvesne tegobe. Pospanost, glavobolјa i razdražlјivost su očekivane meteorpatske reakcije.

(Tpknews.com/Beta)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker