POSTANITE POLICAJAC: Dan otvorenih vrata policije u Požarevcu

Građani mogu da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici

Ministarstvo unutrašnjih poslova – Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku u saradnji sa područnim policijskim upravama i Misijom OEBS u Srbiji organizovaće Dan otvorenih vrata tokom kojeg su planirane aktivnosti koje će informisati građane u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku.

Tokom Dana otvorenih vrata svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.

Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici.

PU Požarevac poziva zainteresovane da 12. marta, u 13 sati, dođu u malu salu Centra za kulturu u Požarevcu, gde će biti organizovan Dan otvorenih vrata.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker