DAČIĆ SE SPREMA SAM ZA VANREDNE IZBORE!? „Neka Vučić brine o SNS-u i svojim ljudima, a ne o socijalistima“

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačič izjavio je da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne treba da brine o saradnji sa socijalistima, već treba da brine za ljude iz SNS i koalicione partnere koji su na Vučićevoj listi ušli u parlament.

Ivica Dačič

„Sto puta sam rekao da Vučić ne brine za SPS, neka brine za ljude sa njegove liste. Oni i bez nas imaju većinu, ali tako je napravio (izbornu) listu da bez njegovih partnera sa liste on nema većinu u parlamentu, a oni mu ništa značajno nisu doneli u broju birača. Tako da bi bilo bolje da obrati pažnju na njih, a i na ljude iz svoje stranke“, rekao je Dačić za Kurir.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u autorskom tekstu za praznično izdanje „Kurira“ da se ne plaši opozicije, kao ni „kombinacija“ koje prave sa ljudima iz SNS i njenim koalicionim partnerima.

„I ne interesuju me njihove kombinacije s nekim ljudima iz moje partije, pojedinim koalicionim partnerima koji već razmišljaju kako bi mogli da budu jezičak na vagi i opet promene stranu“, rekao je Vučić.

(Gerila)




1 thought on “DAČIĆ SE SPREMA SAM ZA VANREDNE IZBORE!? „Neka Vučić brine o SNS-u i svojim ljudima, a ne o socijalistima“”

  1. E moj Vucicu, postao si do te mere paranoican da si posumnjao u Dacica, koji je izneo mnogo teske stvari umesto tebe i koji je bio stvarno, ma stvarno solidaran do krajnosti s tobom. Varas se ako mislis da ces dobiti boljeg za spoljni sver. On ima mozak i petlju da kaze cak i ono sto se ti ne bi usudio da mu potrazis. Ja sam oduvek bila antikomunista, ali ovde ne gledamo sistem nego coveka u ovoj sumi imitacija coveka. I ne mogu d a verujem da on suruje s opoziijom, sem u interesu drzave i ove vlasti koju ipak obavjas uz Dacicevu pomoc

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Close