DA SVE BUDE DOMAĆINSKI: Srpska Nova godina u Kučevu uz Karleušu i vatromet

U prelepom ambijentu adaptiranog objekta Doma kulture u Kučajni, organizovan je doček Pravoslavne Nove godine.

Foto: E-Kučevo

U ime lokalne samouprave Srećnu Novu prisutnima poželele su predsednica opštine Slavica Bulutić i zamenica predsednice Mica Lukić Radenković, koje su zajedno sa predsednikom SO Vladimirom Stojanovićem i pomoćnikom predsednice Dušanom H. Todorovićem, deo dočeka provele u Kučajni.

U drugom delu svečanog dočeka Srpske Nove godine, na glavnom gradskom trgu u Kučevu nastupili su Olja Karleuša i Nemanja Đorđević.

Iako poprilično maglovito i prohladno, prvo sugrađanin, daroviti Nemanja Đorđević, a potom i Olja Karleuša, mlada i atraktivna pevačka zvezda, ubrzo su „zagrejali“ prisutne, i svojim nastupom potvrdili da pripadaju u sam vrh naše estrade.

Foto: E-Kučevo

Da sve bude „domaćinski“ i protekne u najboljem raspoloženju, svakako su najzaslužniji organizatori, koji su za sve prisutne obezbedili sve bez čega se doček Nove godine ne da zamisliti – od neizbežne kuvane rakije i vina do pravih gurmanskih poslastica.

Neposredno pre ponoći, sve najbolje u Novoj godini, prisutnima i svim građanima, poželela je predsednica opštine Slavica Bulutić, koja je zajedno sa svojim najbližim saradnicima, zamenicom Micom Lukić Radenković, predsednikom SO Kučevo Vladimirom Stojanovićem, pomoćnicima Dušanom H. Todorovićem i Jasminom Ćamilović i organizatorima dočeka, predsednikom MZ Kučevo Stanislavom Miladinovićem i direktorkom Centra za kulturu Jasminom Blagojević, Novu godinu dočekala na glavnom gradskom trgu.

Foto: E-Kučevo

Tačno u ponoć, nebo nad Kučevom eksplodiralo je milionima rasprskavajućih blještavih nijansi. Vatromet je upriličen kao treći deo programa dočeka Pravoslavne Nove 2019. godine.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker