POSLE SEKS-AFERE U PETROVCU NA MLAVI, REAGOVAO IGOR JURIĆ: “Da li ćemo ovim pedofilima i zlostavljačima stati na put?”

Nakon što je Telegraf otkrio neviđenu aferu koja je potresla Petrovac na Mlavi, u kojoj je glavna žrtva bila petnaestogodišnja devojčica M. S., koju su lokalni moćnici, biznismeni, pa čak i policajci uvukli u prostituciju, reagovao je i Igor Jurić.

Foto: Privatna arhiva, Instagram, Tanjug/Dragan Kujundžić

“Lokalni moćnici Petrovca na Mlavi silovali su mesecima siromašnu devojčicu. Pratimo slučaj iz Bora, čuveni “Jutka” iz Brusa je još silniji i bahatiji i pored gomile dokaza zlostavljanih žena, sada Petrovac na Mlavi. Da li ćemo ovim pedofilima i zlostavljačima stati na put i kazniti ih adekvatno ili im poslati poruku da im je uz funkciju dozvoljeno i iživljavanje nad decom i ženama?”, zapitao se Igor Jurić.

Problem sa ovim slučajem o kom se šuškalo u lokalnim kuloarima je taj što je u istrazi prikupljeo čak 117 izjava učesnika i svedoka seks-orgija, a samo dvojica mladića su osuđeni kako bi se slučaj što pre zatvorio i zataškao.

Došlo se čak i do imena dece i očeva, uglednih biznismena i lokalnih opštinara koji su imali odnose sa M. S. Svedoci su donosili prepiske s mobilnih telefona, eksplicitne fotografije, na kojima su se videle orgije, veštačeni su telefoni – kazali su za Telegraf u lokalnoj policiji.

Na kraju su odgovarala samo dva mladića, tada maloletnici, zbog sumnje da su ucenjivanjem s njenim porno-snimkom s bivšim dečkom prisilili devojčicu na seksualne odnose sa njima.

Od kukuruzišta do separea u poznatom beogradskom klubu Foto: Privatna arhiva

Međutim, devojčica je bukvalno uvučena u prostituciju, od naizgled benignog slobodnog ponašanja sa vršnjacima, pa sve do makroa koji ju je privodio muškarcima.

– Prva iskustva imala je sa svojim vršnjacima, a kad se pročulo za nju, počeli su da se raspituju i njihovi očevi – biznismeni, opštinari i policajci. Taj jedan, koji je blizak sa opštinskim funkcionerima, postao joj je ubrzo makro. Kako ga ne bi dirali i da bi sebi obezbedio siguran posao, lokalnim šerifima je nabacivao devojčicu koja im je služila i kao poslovna pratnja za goste – tvrdi jedna njena poznanica.

Ovaj slučaj, saznajemo, dospeo je i do Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije i Republičkog javnog tužilaštva jer njihove kolege na lokalu do kraja nisu pravilno utvrdile činjenično stanje jer su svesno oslobodili odgovornosti sve ostale aktere ove afere.

ORGIJALI U SVLAČIONICI I KUKURUZIŠTU

Kako je saznao “Telegraf“, s devojčicom su orgijali i u svlačionici kod igrališta lokalnog kluba.

Dvorište stare škole gde je devojčica zlostavljana Foto: E-braničevo

– Tu su dve sobe kod igrališta gde su dovodili devojčicu. Čak je i rođak jednog opštinara krao ključeve od njega da bi orgijao s devojčicom u toj svlačionici. Sinovi i očevi su je seksualno zlostavljali i u dvorištu stare škole, ali i u kukuruzištu iza nekadašnje diskoteke van varošice koja je sada zatvorena – navode upućeni u ovu aferu.

(Tpknews.com/Telegraf.rs)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Baš izgleda kao “devojčica od 15 godina”. Izvinte molim vas, dobijala je novac za svoje usluge, što se može i primetiti, ovo se zove STARLETA kako kaže moderan naziv, iliti nekadašnji naziv “elitna prostitutka” jbg što je maloletna pa još uvek ne može to da joj bude zanimanje, a po svemu sudeći završiće u Zadruzi, Parovima ili na Farmi, čim napuni 18, a verovatno će i pobediti, jer će je narod, ovaj naš jadni, izglasati zbog njene tužne priče o zlostavljanju od strane raznih državnih funkcionera, pa će na kraju i knjigu napisati i imati novca da nas sve pokupuje, dok će u međuvremenu još ko zna koliko dece i odraslih preminuti pokušavajući da ih izlečimo SMS porukama. Dobrodošli u državi Srbiji!

    1. Posmatracice, ti si za posmatranje, boga mi! Volela bih tebe da vidim kao mladu, lepu, zgodnu, u nekoj provinciji, maloletnu i bez roditeljskog staranja. Bez dinara u džepu u ovim “divnim” vremenima. U kandžama lokalnih džibera i predatora. Sram te bilo!

      1. Draga Jelice, devojcica ima za ove “nazovi haljine” , sto se ne zaposli da pere sudje bilo gde, postoje brojni slucajevi takve dece koja sama sebe izdrzavaju, ona resila da dodje do lake love tako sto ce prodavati svoje telo, imala sam i ja 15 god i tezak zivot pa se nisam skidala gola i izlazila po skupim diskotekama sa kilo sminke na sebi ne bih li ulovila nekog budzovana.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker