NISU ZNALI DA IMAJU KORONU: Članovi porodice zaraženog iz Doljašnice slobodno se kretali po selu i Velikom Gradištu

Članovi porodice zaraženog S.P. (41) iz sela Doljašnica, pre nego što su saznali da su pozitivni na koronu, slobodno se kretali po selu i Velikom Gradištu.

Kako je potvrdio dobro obavešteni izvor TPKNEWS-a, članovi porodice zaraženog S.P. (41) iz sela Doljašnica, pre nego što su saznali da su i oni pozitivni na virus korona, slobodno se kretali po selu i Velikom Gradištu.

S obzirom da nisu znali da su pozitivni na koronavirus, oni su posetili par prodavnica u Gradištu zbog kupovine namirnica. Takođe, namirnice su kupili i u seoskoj prodavnici u Doljašnici.

Inače, kod S.P. (41) je 28. aprila potvrđena zaraza virusa COVID-19, koji se virusom korona verovatno zarazio dok je ležao u bolnici u Beogradu zbog primarne bolesti, i on je odmah istog dana sanitetom prebačen u Beograd u specijalnu kovid bolnicu kako bi nastavio dalje lečenje gde se još uvek nalazi i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

2. maja, zaraza virusom Covid-19, potvrđena je i koj još četri člana njegove porodice, i oni su svi prebačeni u Beograd u specijalnu kovid bolnicu kako bi nastavili dalje lečenje.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker