ĆERKA ODALA MAJKU LOPOVA: Čistačica iz Braničeva osuđena u Austriji na 27 meseci robije

Na sudu u Korneuburgu u četvrtak, 51-godišnja Radica S. iz Braničeva opština Golubac, osuđena je na 2 godine i 3 meseca zatvora, zbog krađe.

Foto: Privatna arhiva

51-godišnja Radica S. iz Braničeva opština Golubac, bila je optužena da je u periodu od 2016. do 2018. godine, iz 10-tak bogatih austrijskih domaćinstava u okrugu Tuln, gde je radila kao kućna čistačica, ukrala gotovinu, nakit i drugu luskuznu robu u vrednosti od 40 hiljada evra.

Kako prenose austrijski mediji, Radica je otkrivena kada je jedna od njenih žrtava prepoznala svoju ukradenu zlatnu ogrlicu koju je Radicina ćerka nosila oko vrata na jednoj postavljenoj fotografiji na internetu, i odmah prijavila policiji.

Pretresom njenog stana, policija je pronašla deo ukradenog plena, kao i prodajne dokumente o ostatku ukradenog nakita. Ukupna vrednost ukradene robe iznosi oko 40 hiljada evra.

27 MESECI ROBIJE

Na sudu u Korneuburgu u četvrtak, 51-godišnja Radica S. čistačica iz Braničeva opština Golubac, osuđena je na 2 godine i 3 meseca zatvorske kazne. Čistačica iz Braničeva je prethodno u Austriji već bila osuđena na sedam meseci uslovne zatvorske kazne zbog pronevere.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker