MIRIS OKTANA I BLATA: Četvrta džipijada oduševila Golubčane i putnike namernike (VIDEO)

Četvrta džipijada je održana u Golubcu, na stazi koja je bila puna izazova. Brojni su bili učesnici iz cele Srbije ali i iz Rumunije i svi su zadovoljni odličnom organizacijom

Ovogodišnja tradicionalna sportska manifestacija revijlanog i takmičarskog karaktera džipijada u golupcu, privukla je veliki broj zaljubljenika u ove četvorotočkaše.

Foto: B.D.

Zvuk motora ovih zverki na četiri točka odzvanjao je Golupcem, a njihovo „tvrdoglavo“ probijanje kroz blatnjave, šumske puteve oduševilo je čak i one koji nikada nisu ni seli u ovo vozilo.

Miris oktana i blato… Iako zvuči neverovatno i to ima svoju čar. Znaju to svi oni koji su bar jednom bili deo ove nesvakidašnje dogodovštine u Golupcu.

Inače, ovogodišnju džipijada u golupcu je po četvrti put organizovao džip klub golubac 4 x 4, u saradnji sa turističkom organizacijom, okupila je rekordan broj učesnika i posetilaca.

Džip klub golubac 4 x 4, postoji već četri godine, i ima 28 članova, ljubitelja vožnje u prirodi, poseduje 13 vozila za kretanje po nepristupačnim terenima, a inicijator i osnivač kluba je Dragiša Adamović iz Golupca.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker