UŽAS KOD GOLUPCA: Četvorica kidnapovali mladića, odveli ga u vikendicu i satima tukli!

Policija je uhapsila B.S. (39), J.S. (21) i N.M. (21) iz okoline Golupca, i P.P. (37) iz Beograda, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela protivpravno lišenje slobode i teška telesna povreda.

Ilustracija

– Sumnja se da su oni 20. aprila ove godine, oko ponoći, u jednom vikend-naselju, fizički napali dvadesetčetvorogodišnjeg mladića, kog su prethodno mobilnim telefonom pozvali da izađe iz svoje vikendice. Njih četvorica se sumnjiče da su potom oštećenog, protiv njegove volje, odveli do vikendice jednog od osumnjičenih i tukli, kao i da su mu razbili mobilni telefon – saopšteno je iz Policijske uporave Požarevac.

Prilikom ovogo napada, oštećeni je zadobio više povreda po glavi i telu, a osumnjičeni su ga oko tri sata posle ponoći pustili. Povređenom mladiću u Domu zdravlja Veliko Gradište konstatovane su teške telesne povrede, a potom je zbrinut u Opštoj bolnici u Požarevcu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker