KOSTOLČANKE DEMANTUJU PISANJA TPKNEWS: Cerovšek i Petrušić, veliki deo istine prećutale na konferenciji za medije

Povodom pojedinih objava na našem portalu, Kostolčanke Milena Cerovšek i Slađana Petrušić Gutić ponovo su, vidno nervozne i uzrujane, reagovale sazivanjem konferencije za medije na kojoj su naglasile da su objavljeni sadržaji neistiniti i da su obe preduzele zakonske mere kako bi odgovorna lica bila privedena pravdi.

Najpre su Milena Cerovšek predsednica Privremenog organa Gradske opštine Kostolac i poverenica SNS-a, i Slađana Petrušić Gutić koja je rukovodilac Odeljenja za opštu upravu Grada Požarevca i sekretar Skupštine GO Kostolac, sada Privremenog organa Gradske opštine, naglasile da se naš portal lažno predstavlja kao medij, jer nije registrovan u APR-u, i da su naši izvori informacija „građanin“, „N. N. lice“ i slično.

– Moram javno da demantujem objavljene laži, pod naslovima koje mi pristojnost ne dozvoljava da izgovorim. Čak i demant koji je na tom portalu objavljen sa navodom da sam ga ja poslala je laž. Sve to je kod mene stvorilo još veću odlučnost da predstavnici navodnog portala koji se lažno predstavlja kao medij i oni koji su objavljene tekstove naručili i ovako monstruozno sročili, odgovaraju pred zakonom. Istrajaću u nameri da se ova orkestrirana kampanja ogoli kako bi se dokazale moje sumnje da je ovo nečija želja da uruši moj ugled i ugled Gradske opštine Kostolac koju trenutno predstavljam. O kodeksu i pravilima novinarske profesije u ovom lažnom mediju – , istakla je Cerovšek.

Naime, prvo da našim čitaocima i korumpiranim funkcionerima pojasnimo par činjenica. Nije tačno da portal TPKNEWS nije registrovan. Portal TPKNEWS je rugularno registrovan po svim evropskim i svetskim Zakonima o elektronskim medijima. Međutim, očito da baš ovaj deo pojedincima i većini korumpiranih funkcionerima mnogo smeta, jer su u nemogućnosti da dobiju podatke o vlasnicima našeg portala.

U nastavku Cerovšek dodaje:

– Sve je prijavljeno nadležnim organima i očekujemo da budu otkriveni pozadina i nalogodavci. Novac od tužbi proslediću u humanitarne svrhe ili ga staviti na raspolaganje Kostolčanima kao donaciju. Zahvaljujem svima koji su zvali da pruže podršku, kao i advokatima koji su ponudili besplatnu pravnu pomoć. Nedopustivo je i dovođenje u intimnu vezu Slađane i mene koja po godinama može majka da mi bude – , tvrdi Cerovšek.

Dakle, Cerovšek pred prisutnim novinarima tvrdi da je nedopustivo dovođenje u intimnu vezu nje i Slađane, jel kako je i sama rekla, da po godinama može majka da joj bude. Međutim, ni Cerovšek a ni Slađana za vreme trajanja konferencije nisu demantovale da su nastrane, i da više vole da stupe u intimne trenutke sa ženskim polom.

Slađana Petrušić Gutić je navela da je već deset godina rukovodilac Odeljenja za opštu upravu Gradske uprave Požarevac, a da je sekretar Skupštine Gradske opštine Kostolac od njenog formiranja, i posebno je naglasila da nikada nije bila član nijedne političke stranke, i dodala:

– Ja sam diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom koja odgovorno, savesno i pošteno radi svoj posao. Želim da istaknem da sam majka jednog muškog deteta od 25 godina i strašno je koliko je neistina o meni navedeno. Naglašavam i da već 12 godina nemam nikakve dodirne tačke sa radom Odeljenja za inspekcijske poslove, pošto je napisano da sam načelnik tog odeljenja i da to zloupotrebljavam mobingujući vlasnike ugostiteljskih objekata. Moj advokat je preduzeo sve mere i pravda će biti zadovoljena – , kazala je Petrušić Gutić.

Petrušić Gutić je još navela da je njen advokat video pozivom kontaktirao broj naše redakcije koji stoji na portalu i da je gospodin, koji se javio na poziv, upitan od strane advokata, da li je registrovan u APR-u.

Tačno je da nas je advokat Slađane Petrušić Gutić, Ljiljana Kostić iz Zemuna kontaktirao, ali ne video pozivom, već običnim pozivom preko viber aplikacije, što može da se vidi na slici gore. Međutim, Petrušić Gutić je izostavila da prisutnim novinarima iznese da nas je pre njenog advokata kontaktirala lično ona, nakon čega je odmah dezinstalirala viber aplikaciju sa broja sa kog nas je nazvala, takođe je i njen advokat pojedine pozive izbrisala sa njene viber aplikacije.

Nakon par poziva koje smo u međuvremenu imali jel se linija par puta prekinula, u nedelju 9. avgusta u 20:00 časova, pristigao je novi poziv od advokata Petrušić Gutić koji se nakon 1:38 minuta razgovora prekinuo zbog drugog poziva koji smo imali. U 20:02 časova, nakon propuštenog poziva, nazvali smo mi advokaticu Kostić, koja je odmah u ime njenog klijenta ponudila određenu cifru novca kako bi prekinuli dalju hajku na njenog klijenta. Naravno, tu vrstu ponude smo odbili, sa objašnjenjem da se mi baš protiv takve vrste korupcije i borimo.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Pa narode ogromnom vecinom glasova smo potvrdili da je nasa najveca zelja da narednih cetiri godine bas oni budu na vlasti bez obzira kako su se ponasali i kako ce se ponasati.
    Sto bi rekli trazili smo gledajmo

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker