BRUKA: Stamat delio po hiljadu dinara članovima familije i zaposlenima da izađu na protest u Žagubici (VIDEO)

Na drugom protestu “1 od 5 miliona” u Žagubici, okupilo se oko dvadesetak učesnika raspuštenog odbora Srpske radikalne stranke.

Screenshot

U petak, u Žagubici, na drugom protestu “1 od 5 miliona” okupilo se oko dvadesetak građana, mahom pristalice opozicije raspuštenog odbora Srpske radikalne stranke iz Žagubice, među kojima je najviše bilo članova familije Stamata Milovanovića i zaposlenih u njegovoj kancelariji za poljoprivredu, kojima je on kako saznajemo, isplatio po hiljadu dinara da izađu na protest i daju mu podršku.

Ovoga puta, iako je Stamat sklopio koalicioni sporazum sa Narodnom strankom iz Petrovca na Mlavi, i najavio da će se boriti zajedno na protestima kako u Petrovcu na Mlavi tako i u Žagubici, Petrovčani nisu došli na protest.

Stamatov brat Nebojša Milovanović, uzima pare sa bankomata za članove familije i radnike

Ispred zgrade opštine u Žagubici, nekolicini okupljenih obratio se Stamat Milovanović, koji je ne birajući reči osudio dosadašnji rad predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika opštine Žagubice Safeta Pavlovića.

Nakon održanog govora, demonstranti su se uputili u protestnu šetnju praznim ulicama Žagubice.

Podsetimo se, prethodnog petka na prvom okupljanju “1 od 5 miliona” u Žagubici, demonstranti su napali novinara i kamermana RTV Homolje koji su izveštavali sa skupa. Ovog puta nije bilo napada na njih, ali zato nisu izostale pretnje i psovke na njihov račun. Za vreme protestne šetnje demonstranti su svo vreme duž trase namerno držali uperen reflektor u kameru novinara sa ciljem da onemoguće snimanje.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker