ZBOG OGRANIČENOG TESTIRANJA: Broj zaraženih koron u Braničevskom okrugu se polako smanjuje

U Braničevskom okrugu, prema najnovijim podacima, u poslednja 24 časa zabeleženo je još pet novih slučajeva zaraze koronavirusa, pa je sada ukupno 580 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

Foto: ilustracija/Profimedia

U Braničevskom okrugu, u Požarevcu registrovano je četiri novozaraženih, a od četvoro, dvoje je zdravstvenih radnika, tako da je u tom gradu sada ukupno od početka epidemije 280 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U Petrovcu na Mlavi je takođe zabeleženo još jedan novozaraženi, tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 160 laboratorijski potvrđenih zaraza virusa COVID-19.

U drugim opštinama Braničevskog okruga u poslednja 24 časa nije zabeležen ni jedan novozaraženi koronavirusom, tako da je ukupan broj zaraženih od početka epidemije u Velikom Gradištu 42, Kučevu 30, Golupcu 17, Žabarima 17, Malom Crniću 10 i Žagubici 7.

Podsećamo da je zbog ograničenog broja podloga koje se dobijaju iz Beograda na dnevnom nivou, komercijalno testiranje na prisustvo virusa COVID-19 je, pre nedelju dana, obustavljeno do daljeg u Braničevskom okrugu.

Od početka epidemije, u tom Braničevskom okrugu ukupno je testirano 6.613 uzoraka.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker