GRAĐANI HOĆE ISTINU: Blokiraćemo auto-put Beograd-Niš ukoliko se do četvrtka ne objavi istina o Babićevoj nesreći

Pre nekoliko dana “Putevi Srbije” odbili su da redakciji N1 dostave snimke udesa sa nadzornih kamera kod Doljevca, kada je vozač direktora Koridora Srbije Zorana Babića usmrtio jednu ženu.

Foto ilustracija: Telegraf/Tanjug/Zoran Zestic

U odgovoru na zahtev koji je redakcija ovog medija tom preduzeću, a prema Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, u “Putevima” rekli su da se snimak već pojavio.

Na internetu se pojavio snimak sa jedne nadzorne kamere na kojoj se vidi incident, ali ne i ostali faktori koji su doveli do udesa, te bi kompletna slika mogla biti poznata tek objavljivanjem snimaka sa ostalih nadzornih kamera.

S tim u vezi, građani Srbije su se pobunili.

[wpedon id=66270]

Naime, na društvenim mrežama je objavljeno da ukoliko se do četvrtka 14. februara 2019. ne objave svi detalji udesa na naplatnoj rampi u Doljevcu u kome je učestvovao Zoran Babić, a poginula Stanika Gligorevijić, u petak 15. februara biće organizovana blokada auto puta koja će trajati, kako kažu – sve dok se ne sazna istina!

Spekulacije o ovoj nesreći su brojne.

Svi se pitaju – ko je kriv, a ko je zataškavao istinu?

Podsetimo, poslednjeg dana januara automobil u kome se vozio Babić učestvovao je u lančanom sudaru u Doljevcu, u kome je poginula Stanika Gligorijević (52), a Babić zadobio otvorene prelome.

Policija je potom uhapsila vozača automobila “škoda superb“ D. S. (35) iz Rakovice, koji je učestvovao u teškom udesu na naplatnoj rampi.

(Tpknews.com/Espreso.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker