BIZARNA NESREĆA KOD PETROVCA NA MLAVI: Miloš je izašao iz kola da se olakša, polomio je 9 rebara, izvađena mu je slezina i život mu visi o koncu

Miloš Miladinović (35) iz sela Dobrnje kod Petrovca na Mlavi teško je povređen 17. marta uveče u bizarnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu za Oreškovicu.

On je to veče bio u društvu prijatelja Vladana Jovića u seoskoj birtiji gde su se zapili, a onda su krenili za Oreškovicu. Na jednoj uzbrdici, na putu gde je zbog radova skinut asfalt, Miloš je zatražio od Vladana da stane kako bi se olakšao, jer mu je bila puna bešika. Izašao je iz kola i stao iza njih, kod gepeka, da urinira.

Kako je automobil bio na uzbrdici krenuo je u rikverc i udario Miloša koji je bio okrenut leđima kolima. Od udarca je pao na put, a automobil je prešao preko njega i teško ga povredio. Miloš je hitno prebačen za petrovačku bolnicu, ali kad su lekari konstatovali teške povrede, odmah je transportovan za Beograd. Primljen je u Urgentni centar gde je hitno operisan.

Vladan Jović u pritvoru posle nesreće Foto: Facebook/Vladan Jovic

Kako saznajemo, njemu je od udarca polomljeno 9 rebara i izvađena slezina.

Policija je izašla na uviđaj i napravila zapisnik. Vozač automobila Vladan Jović, koji je bio za volanom kad je vozilo na uzvišenju krenulo u rikverc, je alkotestiran i utvrđeno je da je imao više od 3 promila alkohola u krvi. Zadržan je na trežnjenju i određen mu je pritvor.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Petrovcu na Mlavi rekli su da policija još nije prosledila krivičnu prijavu protiv Jovića za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Ni u Prekrašajnom sudu u Požarevcu – odeljenje Petrovac na Mlavi nije stigla prijava za nasilničku vožnju, obzirom na težinu pijanstva pritvorenog Jovića.

Mesto nesreće na putu Dobrnje Oreškovica Foto: Privatna arhiva

Ukoliko tužilaštvo delo kvalifikuje kao teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, Jović bi mogao da bude osuđen maksimalno do četiri godine zatvora i biće mu izrečena mera zabrane upravljanja motornim vozilom.

(Tpknews.com/I. Č./Telegraf.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker