PORODICA U ŠOKU: Beograđanin koji je nestao u Slovačkoj, pronađen u Austriji, ali u zatvoru

Beograđanin Darko Vukić (34), koji je posljednji put viđen na parkingu u Bratislavi nakon čega mu se izgubio svaki trag, nalazi se u zatvoru u Austriji.

Foto: Privatna arhiva

Vukić, koji je inače iz Zemuna, a živi i radi u Novoj Pazovi, nestao je pod sumnjivim okolnostima u Bratislavi u Slovačkoj. Njegova porodica i prijatelji tada su započeli potragu za njim.

Kako saznaje “Blic”, otkriveno je da su ga sigurnosne kamere jedne pumpe u mjestu Jarovice snimile kako parkira svoj kamion tu i od tog trenutka o njemu više nije bilo ni jedne informacije. On je inače radio kao vozač kamiona u firmi “Tišma trans”.

Nakon devet dana od nestanka njegova supruga Biljana je na svom Facebook profilu objavila da je Darko pronađen živ i zdrav, međutim, tada nije dala nikakvo opširnije objašnjenje o svom suprugu.

Ona je, međutim, danas na društvenoj mreži objasnila da se Darko još nije vratio kući, kao i da ga porodica nije vidjela, jer se nalazi u zatvoru u Austriji.

“Nije se vratio kući, niti imamo mogućnost kontakta sa njim. Ono što znamo je da je u zatvoru u Austriji i to je sve. Čekamo pomoć ambasade da zakažemo termin posete i tek tamo ćemo imati neku informaciju o svemu”, napisala je ona bez objašnjavanja zbog čega se Darko nalazi u zatvoru.

Kako kaže najvažnije je živ i zdrav.

“Ono što je najvažnije je da je živ i zdrav, jer smo poslednjih dana prošli kroz agoniju iščekujući bilo kakvu vest. Hvala vam svima na ogromnoj podršci i pomoći”, napisala je Biljana.

Njih dvoje imaju troje djece.

(Blic)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker