PORODICA U ŠOKU: Beograđanin koji je nestao u Slovačkoj, pronađen u Austriji, ali u zatvoru

Beograđanin Darko Vukić (34), koji je posljednji put viđen na parkingu u Bratislavi nakon čega mu se izgubio svaki trag, nalazi se u zatvoru u Austriji.

Foto: Privatna arhiva

Vukić, koji je inače iz Zemuna, a živi i radi u Novoj Pazovi, nestao je pod sumnjivim okolnostima u Bratislavi u Slovačkoj. Njegova porodica i prijatelji tada su započeli potragu za njim.

Kako saznaje „Blic“, otkriveno je da su ga sigurnosne kamere jedne pumpe u mjestu Jarovice snimile kako parkira svoj kamion tu i od tog trenutka o njemu više nije bilo ni jedne informacije. On je inače radio kao vozač kamiona u firmi „Tišma trans“.

Nakon devet dana od nestanka njegova supruga Biljana je na svom Facebook profilu objavila da je Darko pronađen živ i zdrav, međutim, tada nije dala nikakvo opširnije objašnjenje o svom suprugu.

Ona je, međutim, danas na društvenoj mreži objasnila da se Darko još nije vratio kući, kao i da ga porodica nije vidjela, jer se nalazi u zatvoru u Austriji.

„Nije se vratio kući, niti imamo mogućnost kontakta sa njim. Ono što znamo je da je u zatvoru u Austriji i to je sve. Čekamo pomoć ambasade da zakažemo termin posete i tek tamo ćemo imati neku informaciju o svemu“, napisala je ona bez objašnjavanja zbog čega se Darko nalazi u zatvoru.

Kako kaže najvažnije je živ i zdrav.

„Ono što je najvažnije je da je živ i zdrav, jer smo poslednjih dana prošli kroz agoniju iščekujući bilo kakvu vest. Hvala vam svima na ogromnoj podršci i pomoći“, napisala je Biljana.

Njih dvoje imaju troje djece.

(Blic)

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close