ZBOG PRIJAVE POLICIJI: Batinaš iz Bistrice, brutalno napao Milana i njegovog oca i naneo im telesne povrede!

Policija u Petrovcu na Mlavi uhapsila je Dejana Vasića (36) iz sela Bistrica, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

Nasilnik iz Bistrice, Dejan Vasić/Foto: Facebook

Policija je uhapsila Dejana Vasića (36) iz sela Bistrica, zbog sumnje da je u petak, u večernjim satima, u selu Bistrica, nasilno ušao u kuću Milana Miloševića (20) i njegovom ocu udario šamar, a Milana je pesnicom udario u predelu glave nanevši mu teške telesne povrede. Zbog siline udarca Milan je izgubio svest i srušio se na pod. Povređeni mladić je prebačen u Petrovačku bolnicu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Petrovcu na Mlavi.

Naime, Policija u Petrovcu na Mlavi u jučerašnjoj akciji u selu Bistrica uhapsila je čak 12 osoba koje su sedele na otvorenom prostoru.

Oni su sedeli ispred Doma kulture u selu, gde su oko 16 sati pili pivo, rakiju i druga alkoholna pića i samim tim prekršili uredbu o zabrani okupljanja na otvorenom mestu. Policija je, po prijavi građanina, Milana Miloševića (20), odmah reagovala u skladu sa zakonom. Svih 12 ljudi sprovedeno je po skraćenom postupku kod dežurnog sudije za prekršaje koji se nalazi u Petrovcu na Mlavi.

Levo Milan Milošević – Desno Boban Špirić

Sudija svu dvanajstoricu osudio na novčanu kaznu od po 50.000 dinara, što je i minimalna novčana kazna koja je predviđena za ovaj prekršaj s obzirom da su oni potencijalno ugrozili zdravlje među sobom, ali i zdravlje svojih porodica zbog neodgovornog ponašanja.

Kako je potvrđeno za TPKNEWS, njih je, iz osvete, prijavio policiji građanin Bistrice Milan Milošević (20), jer je na žurci bio prisutan i sin lokalnog šerifa iz Bistrice, Bobana Špirića (43), koji je 25 januara vređao i opalio šamar Milanu na seoskoj lovačkoj proslavi, jer je bio kivan na njega što se zabavljao sa njegovom ćerkom.

Međutim, nakon saznanja ko je policiji dojavio da je u selu organizovana žurci, Špirić je poslao lokalnog seoskog batinaša Vasića da poravna račune.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Rekoh ja, da ne bih želeo da sam u Milanovoj koži. Ako mu je bio kriv taj Boban, nisu mu krivi ostali meštani. Kazne za nepoštovanje vanrednog stanja su ogromne. Nikada nisam bio u Bistrici, niti znam nekog iz tog sela, ali sam siguran, da je ovaj mladić stekao neprijatelje za ceo život. Cinkaroše nigde ne vole.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker