APOKALIPSA U VOJVODINI: Jako nevreme pogodilo Novi Sad, Beočin, Futog i okolna mesta (VIDEO)

Oluja koja se nadvila nad Novim Sadom i okolinom, posle 17:30 časova, napravila je velike probleme.

Foto: Marta Janoši

Pojedini putevi i saobaćajnice su zakrčeni zbog padanja grada, a delovi grada i prigradskih naselja su ostali bez struje.

U Novom Sadu padao je grad veličine lešnika, a od jake kiše, gotovo da se ništa nije videlo. Vetar je nosio delove ograda i krovova.

Neki delovi grada usled velike količine vode koja se za kratko vreme slila s neba našli su se pod vodom, jer kanalizacija nije mogla da prikupi toliko vode.

Danas oko 18:00 časova Bačku Palanku, Čelarevo i okolinu pogodilo je strahovito nevreme koje je nanelo ogromne štete, a najviše po svemu sudeći, poljoprivrednicima.

Put od Bačke Palanke do Čelareva svedoči kako je na tom mestu protutnjalo strahovito nevreme koje je nanelo ogromnu štetu. Kukuruza i suncokreta gotovo da nema. Voćnjaci su ostali “golišavi”, Polojska šuma većim delom ostala bez lista kao u sred jeseni….

Ogromna količina grada pala je na Čelarevo i oko Čelareva. Uz put i na samom putu su stabla drveća, a jedno ogromno stablo palo je i na automobil na putu za Novi Sad. Prema našim saznanjima do sad, nema životno ugroženih.

Naneta šteta sigurno će se meriti u milionima dinara, javlja portal BP info.

(Tpknews.com/Agencije)
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close