NOVE MEDALJE: Ana Milošević i Lazar Lazarević neprikosnoveni! (VIDEO)

U prelepom ambijentu u Šumicama, koji su priredili organizatori iz Džudo saveza Beograda, gledaoci su imali prilike da uživaju u borbama najboljih kadeta Srbije.

Foto: Facebook

Na ovogodišnjem Prvenstvu države za kadete nastupili su naši Ana Milošević i Lazar Lazarević iz Džudo kluba VGSK iz Velikog Gradišta, koji su doneli kući medalje sa prvenstva države za kadete u džudou.

Ana Milošević je osvojila zlatnu medalju i postala šampion države u kategoriji do 40 kg i time pokazala da je najbolja u ovoj kategoriji, jer je ujedno i  treća na Balkanskom prvenstvu u džudou i kadetni reprezentativac države.

Lazar Lazarević je osvojio srebrnu medalju i postao vicešampion u kategoriji do 90kg i time pokazao da je veliki potencijal i nada kluba.

Džudo klub VGSK je jedan od najboljih klubova u centralnoj Srbiji sa dosta osvojenih državnih medalja. A, za ove uspehe i nagrade takođe su zaslužni i ponosnib treneri Ivan Milošević i Dragan Lazarević.

Ivan Milošević i Dragan Lazarević treneri / Foto: Facebook

Prvenstvo je organizovano po najvišim standardima Džudo saveza Srbije. Takmičenju su prisitvovali najviši čelnici Džudo saveza Beograda, predsednik Sokol Ukić i podpredsednik Miloš Marković, predsednik Džudo saveza Srbije, Ivan Todorov, predsednik Upravnog odbora Milovan Bratić, direktor Dragan Atanasov, sportski direktor Nenad Mihajlović, predsednik Džudo saveza Centralne Srbije Mirsad Nurkić i predsednik Džudo saveza Vojvodine Miroljub Ničić.

Predsednik Džudo saveza Beograda Sokol Ukić zahvalio se svim prisutnim učesnicima takmičenja i direktnim organizatorima, počev od malih volontera pa sve do samog vrha ljudi u organizaciji. Takođe, istakao je da se takmičenje odvijalo po standardima koje je Džudo savez postavio i koji su se pokazali kao izuzetni, i izrazio nadu da će se i ostala takmičenja u budućnosti organizovati na ovaj način i da će to trajati što duže

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker