NAPAO SUPRUGU I OCA: Aleksandra se sa bebom starom 18 dana zaključala u kupatilo

Aleksandar Mišić (23) iz Bariča kod Golupca, uhapšen je i protiv njega je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici, uz određenje zadržavanja do 48 sati.

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu

On se tereti da je 10. marta, u svojoj pororodičnoj kući u Bariču, u popodnevnim satima, verbalno napao nevenčanu suprugu Andrijanu Jović (20).

On je nju vređao i psovao je, pa se umešao njegov otac Dragoslav da zaštiti snaju. Kada je ona pobegla u kupatilo sa bebom starom 18 dana i zaključala se, Aleksandar je pokušao da provali vrata. Tad je otac hteo u tome da ga spreči, ali ga je sin oborio na krevet i tukao pesnicama po glavi i telu. Neko od ukućana tada je pozvao policiju, pa je nasilnik uhapšen.

Prilikom pretresa, kod njega su nađene tablete „Lorazepama“, koje će se veštačiti. Ako se utvrdi da se radi o psihoaktivnim supstancama, to će biti drugo krivično delo protiv njega. Osumnjičenom sledi saslušanje pred osnovnim javnim tužiocem i tada će, najverovatnije, biti određen pritvor, jer se radi o povratniku.

Naime, njemu je prošle godine dva puta izricana hitna mera zbog napada na roditelje i suprugu. Ona ga je napustila, ali se posle vratila, a roditelji su povukli iskaz, pa nije pokrenut nikakav postupak.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker