KRVNIKU DOŽIVOTNA ROBIJA: Albanac sa Kosova iskasapio suprugu Srpkinju nasred ulice u Beču!

Brahim E. (67), kosovski Albanac, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva supruge, Srpkinje Dragice M. (56) nasred ulice u Beču. Inače ovo mu je treće ubistvo žene. Porota je jednoglasno donela odluku o krivici optuženog, koji je 20. maja počinio zločin.

Na pitanje da li je razumeo presudu, Albanac je reagovao dugim ćutanjem pre nego što je potvrdio.

– Ja sam kažnjen ne zato što sam počinio ovaj zločin, već što sam Albanac – kazao je on držeći na albanskom monolog, usled kojeg je odveden iz sudnice.

Ovaj kosovski Albanac je kuhinjskim nožem osam puta ubo suprugu zato što je, prilikom slučajnog susreta na ulici, usled rasprave koristila “ružnu reč”. Pored toga tvrdio je da ga je žena napala kao “muškarca” i da ga je pljunula. Na sudu Albanac je pokušao da opravda zločin “nenormalnom provokacijom” i izrazio sumnju da je imala “bliske odnose sa nećakom”.

– Ko nema boga nema više pravo da živi u našem društvu – kazao je tokom suđenja.

On je tvrdio kako nije imao nameru da je ubije, rekavši da se više ne seća kako je ubo ženu i da nije video ni krv. Mislio je da ju je samo povredio, ali nije ni pomislio na ubistvo.To je tragičan slučaj. Još uvek mi je u srcu – kazao je Brahim E.

Inače, ovaj kosovski Albanac je već dva puta bio u zatvoru zato što je u mladosti ubio dve žene.

Tako je 1970-ih u Nemačkoj osuđen jer je pijan izbo svoju tadašnju devojku. Zbog ovog zločina proveo je 20 meseci u zatvoru. Takođe je 1992. godine u Švajcarskoj dobio kaznu od 17,5 godina zatvora jer je prilikom pljačke izbo ženu nožem, nanevši joj 11 uboda. U Beču je osuđen na pet godina zatvora 2008. zbog trgovine narkoticima. U zatvoru je upoznao suprugu Dragicu M, sa kojom se oženio nakon puštanja na slobodu.

PLATIO DA SAZNA GDE ŽIVI

Nesrećna žena je dva puta podnosila prijavu protiv njega zbog opasne pretnje, ali oba puta je postupak obustavljen. Brahim je tvrdio da je do svađa dolazilo uvek kada bi Dragica tražila novac za svoju parazitsku porodicu. Krajem decembra 2016. godine žena ga je napustila i otišla na odmor u Srbiju na nekoliko nedelja, a kada se vratila u februaru prošle godine u Beč, živela je kod sina iz prethodnog braka, ne želeći da saopšti mužu adresu stanovanja. Međutim, on je došao do informacije gde živi, tako što je nećaki platio za tu informaciju.

(Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker