POŠTOVANI PREDSEDNIČE: “Ako niste umočili prste u teglu sa medom”, bio bi red da ispitate pre nego što odete niz Dunav (VIDEO)

Poštovani predsedniče Miliću, u predhodna tri otvorena pisma ukazali smo vam na “kvalitete i stručnost” vaših prvih saradnika, na činjenice da se radi o osuđivanim licima, kao i o licima umešanim u prodaju droge.

Dragan Milić

Bilo koja vaša reakcija izostala je, jer kako vi volite teatralno da kažate sa govornice “ISTINA JE SAMO JEDNA”, niste imali nijednu spremnu laž koja bi bar malo ublažila bolnu istinu, koja je u potpunosti poznata široj gradištanskoj javnosti. Ponašate se baš kao vaš lider, koji nemari za glas naroda i čvrstim koracima vodite opštinu u “svetlu budućnost” a stvarno ste je doveli na ivicu provalije. Sve su šanse da ćete u tu provaliju u skorije vreme prvi da upadnete, jer vas vid očito loše služi.

Pored kratkovidog predsednika bolest očiju zahvatila je i sve nadležne opštinske službe.

Svi građani svedoci su da ulica Veljka Vlahovića ( u delu preko puta starog otpada) koja je pre nekoliko meseci asfaltirana, po drugi put tone u dužini od preko 50 metara. tačnije od jedne do druge kanalizacione šahte. Za sve građane koji ne prolaze tom ulicom dostavlja se video snimak.

Pre asfaltiranja kroz ulicu je sprovedena kanalizaciona mreža. Zanimiljivo je da trasa kanalizacije ide krivudavo, tačnije jednim delom je u trotoaru, pa na ivici puta pa na sredini, pa na sasvim drugoj strani puta.”Provereni izvođač radova” je firma ANA- iz Velikog Gradišta, koja je sa istim kvalitetom, izvela radove u ulici Albanske Spomenice, (put za Požeženo do groblja), koja je potpuno potonula delom trase kanalizacije, kao i kanalizacija u ulici Stoleta Opančara (preko puta bivše autobuske stanice), koja se urušila do dubine od tri metra dve nedelje posle završetka radova i asfaltiranja ulice.

Ovo svakom normalnom čoveku liči na spregu opštinskih moćnika i privatne firme koja dobija sve poslove u Velikom Gradištu, koje izvodi suprotno pravilima gradnje, gde se kao po pravilu sva izvedena kanalizacija urušava nepun mesec po završetku radova. Umesto da izvođača kazne i odbace svaku njegovu ponudu, oni ga favorizuju u odnosu na druge ponuđače i prihvataju njegove neispravne ponude, kao što je bio slučaj kod ponude za održavanje deponije u Velikom Gradištu, kada je pod pritiskom javnost raskinut ugovor sa firmom ANA i sprečena pljačka u iznosu od 1.600.000,00 dinara.

Garantni tok za izvedene radove po ugovoru iznosi dve godine, i predviđeno je da se sve opravke vrše o trošku izvođača radova, koji je za tu namenu dužan da ostavi menicu kojom bi se platio izvođač koji otklanja nedostatke na novoj kanalizaciji.

Ovo je sve predviđeno na papiru, ali kako narod kaže “PAPIR TPRI SVE” a organozovani kriminalci iz opštinske vlasti i “podoban” izvođač pune džepove parama, a narod služi ko šugava ovca da ga drpa kako ko stigne.

Poštovani predsedniče, “AKO NISTE UMOČILI PRSTE U TEGLU SA MEDOM”, bio bi red da ispitate kako jedna ista firma dobija poslove i konstantno uništava opštinsku infrastrukturu a da do danas za ništa nije odgovarala. Ima li kraja opštinskom kriminalu i dokle će građani da plaćaju tuđ nemar i javašluk. ili će se ispostaviti na kraju da se sve ovo dešava uz vaš BLAGOSLOV…

Povodom po drugi put urušene ulice, nadamo se da će neko pametan prvo otkloniti uzrok sleganja puta (a to je izlivanje kanalizacije jer su se cevi razmakle usled sleganja podloge pa kanalizacija curi i dalje urušava put) pa tek onda PO TREĆI PUT izvršiti asfaltiranje.

(Insajder)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker